Fargerike Meyer

Våre tjenester

Meyers Farvehandel AS ble etablert i 1934 i Halfdan Wilhelmsens Alle 1b og lå i de samme lokalene til 23.mai 2015, da flyttet butikken til Måkeveien 2B.

Det viktigste vi kan tilby våre kunder, er topp service og den store fagkunnskapen vi har.

Vi er en gjeng medarbeidere som har ulik erfaring, som vi benytter godt og til det beste for deg som kunde.

Vi hjelper og bruker hverandre, slik at du som kunde skal få den beste hjelpen som mulig. Vi stortrives i vår jobb, og gjør det vi kan for å skaffe oss ny kunnskap hele veien.

Vi har Interiørkonsulent som gjør hjemmebesøk, samt at vi gjør befaring på hus utvendig. I begge tilfeller har vi møte med kunden i butikken etterpå der vi fremlegger en bok som kunden får med seg med våre farge- og materialforslag. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi gjør hus til hjem!

 

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om rapporten her