Fargerike Sortland

.

Åpningstider

Mandag
0900 - 1900
Tirsdag
0900 - 1900
Onsdag
0900 - 1900
Torsdag
0900 - 1900
Fredag
0900 - 1900
Lørdag
1000 - 1600
Søndag
Stengt

Kontaktinformasjon

Tjenester

  • - Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Vi fører alt du trenger til oppussingen

Hos oss møter du hyggelige fagfolk med god kunnskap innen oppussing. Vi hjelper deg med valg av farger, maling, tapet, interiørvarer, tekstiler, gulv og solskjerming.

Gulvavdeling

Det perfekte gulvet!

Er du ute etter nytt gulv, kan Erik og Sture hjelpe deg å finne det perfekte gulvet til ditt hjem. Vi har stort utvalg av gulv til alle hjemmets rom; parkett, laminat, klikkvinyl, vinyl på rull og heldekkende tepper.

Gulvavdeling

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør teppe noe med akustikken i rommet. Vi fører både heldekkende og måltilpassede tepper, og Brit kan vise deg utvalget av design og farger.

Teppeavdeling

Skal du male, har vi malingen!

Enten du skal male inne eller ute, finner du alt du trenger til oppussingsprosjektet hos oss. Rune er en av de som kan hjelpe deg med både produkter og fargevalg.

Baron Ultra er en av våre beste utendørsmalinger, dette er en høyteknologisk hybridmaling for perfekt resultat og total beskyttelse!

Malingsavdeling

Våre kunnskapsrike medarbeidere kan svare på alle dine spørsmål når det gjelder produkter og maleverktøy. 

Vi fører blant annet Jotun, Baron, Tjæralin, Lady, Baronesse og mange flere. Sture vet hva du trenger til din malejobb, og bidrar gjerne med tips og råd.

Malingsavdelingen

Du finner oss på Sortland Storsenter, velkommen til oss.