Fargerike Majorstuen

Vi skal fargelegge Oslo, derfor legger vi vår ære i å ha den største kunnskapen om farger og interiør.

Våre tjenester

Om oss

Våre interiørkonsulenter og fargeeksperter står klare til å hjelpe deg med fargevalg både inne og ute. Hos oss finner du Norges bredeste utvalg av gulv, med en stor gulvavdeling med parkett, laminat, kork, tepper og belegg. I tillegg har vi stort utvalg av interiørvarer og lamper, tapeter og tekstiler. Vår systue sørger for søm av gardiner på mål, samt at vi forhandler måltilpasset solskjerming fra Luxaflex.

Vi har 3 interiørkonsulenter, 2 interiørarkitekter, en maler og en lysdesigner blant våre ansatte.

 

Interiørkonsulent

Våre interiørkonsulenter kommer på hjemmebesøk, hvor de kommer med forslag til farger, gardinløsninger, solavskjerming og forslag til gulv. Sammen skaper vi ditt drømmehjem, ta turen innom vår butikk for å booke en time.

Gulvekspert

Vi har et bredt utvalg av alle typer gulv og hjelper deg med å tilpasse riktig produkt etter dine behov. Gulvet er rommets viktigste flate og påvirker fargene på veggen og opplevelsen av møbler og interiør. La oss bygge ditt personlige hjem sammen med deg.

Systue

Vi syr måltilpassede gardiner som passer inn i ditt personlige hjem. Hos oss finner du unike tekstiler og mønstre vi kombinerer med fargene i ditt hjem. På den måten kan vi tilby både skreddersøm av meget høy kvalitet, og søm til større prosjekter.