Fargerike Lillesand

Åpningstider

Mandag
0900 - 1800
Tirsdag
0900 - 1800
Onsdag
0900 - 1800
Torsdag
0900 - 1800
Fredag
0900 - 1800
Lørdag
0900 - 1600
Søndag
Stengt

Kontaktinformasjon

Tjenester

  • - Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Fargerike Lillesand er Fargehandelen som ligger sentralt på Tingsaker i Lillesand kommune, bare et steinkast fra E18 som er hovedfartsåra mellom Stavanger og Oslo.

Hos oss finner du et stort utvalg av det meste til hjemmet.Vi har stort utvalg av gulv,som parkett, laminat, belegg og vegg til vegg-tepper. Noe på lager og mye på bestilling. Vi har også kunstgress, trappeneser, dørmatter, maling, tapet, måltilpasset solskjerming, standard mål solskjerming, gardiner ferdighøyder, gardiner metervare, dyner, puter, sengetøy, håndklær, diverse pyntegjenstander interiør, avpassa tepper og filleryer.

Vi har store mengder maling til både interiør og eksteriør. Her kan du finne alt av tilbehør du måtte trenge for å utføre maleprosjektet ditt selv. Hvis du ønsker at noen skal gjøre jobben for deg så har vi et nært samarbeid med dyktige håndverkere.

I tillegg til Maling så har vi et bredt utvalg i Gulv som belegg til tørre rom, belegg til våtrom, vegg til vegg tepper, parkett, laminat og klikkvinyl. Også her har vi dyktige håndverkere som kan ta på seg hele jobben for deg.

Vi har Måltilpasset solskjerming fra Luxaflex hvor du kan få det du ønsker i form av farge, stoff, betjening etc. Vi kan ta mål og montering hvis det er ønskelig. Luxaflex har et bredt utvalg av plissè gardiner, rullgardiner, lameller etc. Med powerview kan du koble dette til telefonen og styre solskjermingen fra sofaen.

Tjenester:

  • Nært samarbeid med malere, gulvleggere og snekkere.
  • Utleie tepperenser
  • Hjemmebesøk
  • Utleie av teppe/beleggfjerner

Kom innom oss i Lillesand hvis du ønsker inspirasjon til prosjektet ditt enten det er stort eller lite eller bare ønsker en interiør prat. Vi har ansatte som har lang fartstid og god erfaring med bransjen.


Vi Fargelegger Lillesand