Fargerike Kolbotn

Våre tjenester

Fargerike Kolbotn

Fargerike Kolbotn er din lokale fargeekspert, og du finner oss på Sofiemyr senter. Vi skal til enhver tid være ditt lokale førstevalg når det gjelder farger og interiørrelaterte varer og tjenester.

Du skal hver gang oppleve at vi tar deg på alvor med vår personlige service for at du skal oppnå et perfekt resultat. Når det gjelder oppussing og fornyelse er det inspirerende å få diskutere sine ideer med andre, og dessuten få se tilnærmet ferdige løsninger på de valgene en tar. I vår butikk elsker vi å gi råd som gjør det enklere å realisere ideer og drømmer.

Enten du skal pusse opp og fornye ute eller inne, er det viktig å ta utgangspunkt i sin egen smak. Hjemmet skal gjenspeile hvem vi er, hva vi liker, og derfor ikke nødvendigvis være likt naboens. Vær deg selv, og spør oss gjerne om hjelp på veien. Vi er dyktige fagfolk som gjerne hjelper deg i mål med dine prosjekter. Vi har et stort utvalg innen maling, gulv, vegg-til-vegg tepper, tapet, interiørartikler, tekstiler og solskjerming/innsynsskjerming. 

Vår butikk har mange års erfaring med eget malingsbruk, og valg av riktige produkter som fungerer ute / inne når hus og hjem skal fornyes. Derfor har vi også over mange år utviklet egne produkter med spesielle egenskaper som kun finnes i Fargerike-butikkene. 

Vi har egne håndverkere tilknyttet butikken, og vi er behjelpelig med å formidle gode håndverkere til alle behov / gjøremål.

Tekstiler og solskjerming skal oftest tilpasses på eksakte mål. Vi hjelper deg i form av et hjemmebesøk for å få løsningene eksakte. I tillegg har vi egen sydame som hjelper til med alt innen søm. Vi kan også være til hjelp med montering ved behov.

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og varianter innen både parkett, laminat, vinylgulv, vegg-til-vegg tepper og salongtepper. Våre etablerte leverandører er:Tarkett, RBI, Gerflor, Forbo, Gulvex, Lano Carpet m.fl. Spør oss om råd, og lån gjerne med deg prøver, så mange du vil, til du finner ut hva som passer best.

Bettina, Ingeborg og Lisbeth er klare for å hjelpe deg.

Velkommen til oss for inspirasjon og en hyggelig handel.

Vi fargelegger Follo.