Fargerike Kolbotn

.

Åpningstider

Mandag
1000 - 1800
Tirsdag
1000 - 1800
Onsdag
1000 - 1800
Torsdag
1000 - 1800
Fredag
1000 - 1800
Lørdag
0900 - 1500
Søndag
Stengt

Kontaktinformasjon

Tjenester

  • - Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Fargerike Kolbotn er din lokale fargeekspert, og du finner oss på Sofiemyr senter. Vi skal til enhver tid være ditt lokale førstevalg når det gjelder farger og interiørrelaterte varer og tjenester.

Du skal hver gang oppleve at vi tar deg på alvor med vår personlige service for at du skal oppnå et perfekt resultat. Når det gjelder oppussing og fornyelse er det inspirerende å få diskutere sine ideer med andre, og dessuten få se tilnærmet ferdige løsninger på de valgene en tar. I vår butikk elsker vi å gi råd som gjør det enklere å realisere ideer og drømmer. Enten du skal pusse opp og fornye ute eller inne, er det viktig å ta utgangspunkt i sin egen smak. Hjemmet skal gjenspeile hvem vi er, hva vi liker, og derfor ikke nødvendigvis være likt naboens. Vær deg selv, og spør oss gjerne om hjelp på veien. Vi er dyktige fagfolk som gjerne hjelper deg i mål med dine prosjekter. Vi har et stort utvalg innen maling, gulv, vegg-til-vegg tepper, tapet, interiørartikler, tekstiler og solskjerming/innsynsskjerming. 

Vi har egne håndverkere tilknyttet butikken, og vi er behjelpelig med å formidle gode håndverkere til alle behov / gjøremål.

Maling og lakk
Vårt hovedområde på produktsiden er maling; ute og inne. Med maling mener vi selvfølgelig også farger og fargevalg i kombinasjon med riktig produkt. Våre viktigste leverandører er Jotun, Scanox og Akzo Nobel, og i tillegg får vi maleverktøyet og tilbehøret levert fra Jordan. Vår butikk har mange års erfaring med eget malingsbruk, og valg av riktige produkter som fungerer ute / inne når hus og hjem skal fornyes. Derfor har vi også over mange år utviklet egne produkter med spesielle egenskaper som kun finnes i Fargerike-butikkene. Disse produktene bærer vårt eget kvalitetsstempel, og finnes under navnene Baron for utvendig bruk, samt Baronesse for interiør bruk. Tilhørende disse produktene, finnes det også et stort utvalg egne farger. Vår største ambisjon, er å skape trygghet gjennom gode råd og veiledning slik at våre kunder vil føle en trygghet ved å benytte anbefalte produkter for å oppnå et godt sluttresultat. Vi har alltid mange fargekart og fargeprøver du gjerne må ta med for å finne nettopp den fargen som passer best hos deg.

Vi fargelegger Follo

Vegg/Tapet
Hvis veggene ikke skal males, er det som oftest tapet som er alternativet til fornyelse, og tapet har blitt veldig populært igjen den senere tid. Derfor har nok også utvalget av friske og fine, tøffe og utfordrene tapeter aldri vært større enn det er nå for tiden. Butikken vår bugner av fine, tøffe, stilige og klassiske tapeter, og enten du planlegger tapetsering av hele rom, eller du kun ønsker å lage stilige fondvegger, bør du absolutt ta turen innom for en tapetprat; vi står nemlig alltid til tjeneste med gode råd og tips mht hvilken tapet du skal bruke hvor; hvordan du skal gjøre forarbeidet, og ikke minst hvilke kombinasjoner som er sikre vinnere når du skal kombinere tapet med tekstil, farge, gulv osv. Våre tapetbøker står til din disposisjon for hjemlån så valget blir lettere. Det beste er å se alternativene i riktig lys der du bor (og kanskje i fellesskap med de du bor sammen med). 

Rask fornyelse med tapet

Tekstiler og solskjerming
Vi har alt du trenger for å få ideer, inspirasjon og lyst til å innrede med helt spesielle løsninger, skreddersydd nettopp for dine vinduer. I butikken finner du eksponert mengder av farger og mønstre i et stort utvalg stoffer du kan velge blant. I tillegg til å være dekorative elementer i hjemmet, har gardiner, persienner, pliseer, lifter og lameller mange nyttige funksjoner ved at de forhindrer innsyn, og skjermer mot ubehagelig solskinn på den lyse tiden av året. Tekstiler og solskjerming skal oftest tilpasses på eksakte mål. Vi hjelper deg i form av et hjembesøk for å få løsningene eksakte. I tillegg har vi egen sydame som hjelper til med alt innen søm. Vi kan også være til hjelp med montering ved behov.

Vi har stort utvalg innen tekstiler og solskjerming

Gulv
Gulvet er en svært viktig del av interiøret. Ønsker du å gi hjemmet ditt et skikkelig løft, bør du tidligst mulig ta gulvet med i planleggingen. Selvsagt skal det tilpasses helheten i boligen mht stil, og ikke minst hvem som bor der når det kommer til praktisk bruk og slitasje. Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og varianter innen både parkett, laminat, vinylgulv, vegg-til-vegg tepper og salongtepper.
Våre etablerte leverandører er: Tarkett, RBI, Gerflor, Forbo, Gulvex, Lano Carpet m.fl. Spør oss om råd, og lån gjerne med deg prøver, så mange du vil, til du finner ut hva som passer best.

Vi har mange typer gulv

Silje, Lisbeth, Svend og Sven er klare for å hjelpe deg. Velkommen til oss for inspirasjon og en hyggelig handel.


Vi fargelegger Follo.