Fargerike Sletvold

Våre tjenester

Fargerike Sletvold vil gjerne ta godt hånd om deg. Derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å gi deg alt av råd vedrørende innkjøp og oppussing. Har du behov for å leie utstyr? Dette kan våre interiørkonsulenter også hjelpe deg med.

Det trenger ikke være komplisert å utføre en komplett oppussing. Dersom du ønsker et godt resultat og en lettvint oppussing, står våre interiørkonsulenter klar til å hjelpe deg. For oss er det ikke bare det ferdige resultatet som teller, men også at kunden sikres en god og lettvint oppussings-prosess. 

Som totalkunde hos oss vil du oppleve hvor lettvint det kan være å pusse opp. Ikke bare dersom du ønsker gode tilbud, men også hvis du trenger hjelp fra vårt team av kompetente interiørkonsulenter. Skal du bygge nytt eller ha en komplett oppussing, er totalkunde noe for deg.

Ta en titt på vårt servicekonsept for å få overblikk over alt vi kan tilby eller kontakt oss. Vi gleder oss til å assistere deg!

Velkommen til oss for en oppussingsprat, vi hjelper deg å gjøre hus til hjem!

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om innrapportering av Fargerike Sletvold