Fargerike Hamar

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det du trenger til ditt prosjekt, kom innom oss for god rådgivning. 

Våre tjenester

Fargerike Hamar

Vi på Fargerike Hamar har fagkompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming. Vi hjelper deg med å skape hjem, hytte eller kontor til akkurat den oasen du selv ønsker.

Vi følger trender innenfor farge, tapet, verktøy, tepper og gulv. Har du spørsmål eller trenger råd om fornyelse både innvendig og/eller utvendig, hjelper våre kunnskapsrike medarbeidere deg med alt innen gulv, farger, maling og interiør.

Interiørkonsulent

Vi tilbyr alle våre kunder muligheten til å avtale et hjemmebesøk av en interiørkonsulent. Ved et hjemmebesøk kartlegger vi dine ønsker og behov og hjelper deg sette sammen et forslag som kan passe hos deg. Etter besøket lager vi en plan som du kan komme i butikken og få presentert. Vi kan hjelpe deg med stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker.

Bestill time hos vår interiørkonsulent her

Fagkompetanse

Lurer du på hva slags maling du vil bruke? Eller om det er bedre å beise? Våre medarbeidere har lang erfaring og kompetanse innenfor maling, gulv og tapet. Vi hjelper deg med å finne produktene som passer til dine behov.

Vi hjelper deg

Line har et godt øye til farger og interiør og bistår deg med det du trenger til ditt prosjekt. Hun er en ekte Hedmarking og har bodd mesteparten av livet i Brumunddal. Når hun ikke er i butikken på Olrud, hjelper hun til med Luxaflex innstallering og tapetsering.

Tom har drevet med maling siden han var 17. Lurer du på hva slags beis eller maling er best å bruke er han riktig person å spørre. Tom startet et vikariat hos Stange Farvehandel i 1981. Der ble han til butikken ble lagt ned i 2018. Heldigvis for oss fant han veien til Olrud og har vært en del av teamet her siden butikken ble gjort om fra TK Gulv til Fargerike.