Fargerike Dikeveien

.

Åpningstider

Mandag
09:00 - 19:00
Tirsdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Stengt

Kontaktinformasjon

Tjenester

  • - Håndverkertjenester
  • - Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Hos oss finner du det meste av det du trenger til din oppussing. Velkommen til oss, vi hjelper deg gjerne!

Vårt team står klare for å veilede deg dersom du har spørsmål eller trenger råd om fornyelse både innvendig og utvendig. Våre ansatte har stor fagkunnskap innen gulv, farger, maling og interiør. Vi hjelper deg med å skape ditt drømmehjem.

Cecilie og Mikael

Vi er både fargeeksperter og gulveksperter med mange års erfaring i bransjen. Vi har bredt utvalg på lagerførte gulv, og kan hjelpe deg med å finne det perfekte gulvet til ditt hjem, eller fargene du leter etter til dine rom.

Pål

Solskjerming. Vi tilbyr hjemmebesøk med oppmåling og montering av Luxaflex solskjerming innendørs. Heidi har 20 års erfaring fra Luxaflex, og dermed stor kunnskap rundt dette.

Heidi

Er det behov for en håndverker? Vi formidler kontakt med dyktige håndverkere som kan tapetsere, male, legge vegg-til-vegg tepper, vinylbelegg, parkett og laminat. Skal du legge våtromsbelegg på badet, kan vi også formidle kontakt med dyktige håndverkere ved våtromssertifikat.

Trenger du veiledning og råd om interiør, gulv- og fargevalg på hytta eller hjemme, kan vi tilby hjemmebesøk av en interiørspesialist. Les mer om hjemmebesøk her.

Birgitte

Kanting av tepper og båttepper. Vi selger vegg-til-vegg tepper som kan kantes til salongtepper eller løpere, og trenger du kanting av båtteppe kan dette også ordnes hos oss.

Hvis du ønsker å få varene kjørt hjem er vi er behjelpelig med å kontakte transportfirma. Velkommen til oss i Fargerike Dikeveien.

Birgitte, Cecilie, Mikael, Heidi og Pål hjelper deg gjerne!