Fargerike Dikeveien

Våre tjenester

Hos oss finner du det meste av det du trenger til din oppussing. Velkommen til oss, vi hjelper deg gjerne!

Vårt team står klare for å veilede deg dersom du har spørsmål eller trenger råd om fornyelse både innvendig og utvendig. Våre ansatte har stor fagkunnskap innen gulv, farger, maling og interiør. Vi hjelper deg med å skape ditt drømmehjem.

Vi er både fargeeksperter og gulveksperter med mange års erfaring i bransjen. Vi har bredt utvalg på lagerførte gulv, og kan hjelpe deg med å finne det perfekte gulvet til ditt hjem, eller fargene du leter etter til dine rom.

Vi fargelegger Fredrikstad!

Vi tilbyr hjemmebesøk med oppmåling og montering av Luxaflex solskjerming innendørs. Heidi har 20 års erfaring fra Luxaflex, og dermed stor kunnskap rundt dette.

Er det behov for en håndverker? Vi formidler kontakt med dyktige håndverkere som kan tapetsere, male, legge vegg-til-vegg tepper, vinylbelegg, parkett og laminat. Skal du legge våtroms belegg på badet, kan vi også formidle kontakt med dyktige håndverkere ved våtroms sertifikat.

Trenger du veiledning og råd om interiør, gulv- og fargevalg på hytta eller hjemme, kan vi tilby hjemmebesøk av en interiørspesialist.

Kanting av tepper og båt tepper. Vi selger vegg-til-vegg tepper som kan kantes til salongtepper eller løpere, og trenger du kanting av båt teppe kan dette også ordnes hos oss.

Hvis du ønsker å få varene kjørt hjem er vi er behjelpelig med å kontakte transportfirma. Velkommen til oss i Fargerike Dikeveien. Birgitte, Cecilie, Mikael, Heidi og Pål hjelper deg gjerne!