Fargerike Florø

Fargerike Florø er en fargehandel med personlig service, her finner du det du trenger til ditt oppussingsprosjekt.

Hos oss finner du et stort utvalg innen maling, gulv, tepper og tapet. Vi fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør - og alt det du trenger av verktøy til ditt maleprosjekt.

Visste du at Fargerike tilbyr Norges bredeste utvalg av gulv? Vi har parkett, laminat, vegg til vegg-tepper og vinylbelegg. Miljøvennlig korklaminat er veldig populært for tiden – den er myk og varm og gå på og overflaten ser ut som parkett eller tregulv.

Vi har også en stor tapetavdeling med et bredt utvalg av tapeter. Med opptil 4000 ulike tapeter, er det garantert å finne noe for enhver smak. Våre fargeeksperter hjelper deg gjerne med å sette sammen fargepaletter, gulv og tapeter slik at du får ditt personlige preg på hjemmet. Kanskje trenger du rett og slett hjelp til å velge blant alle mulighetene?

Hos oss kan du bestille måltilpasset solskjerming til dine vinduer, alt fra rullegardiner og persienner til lamellgardiner, i akkurat den stilen du ønsker. 

Velkommen til oss for inspirasjon og en hyggelig handel. Vi fargelegger Florø!

Miljøfyrtårn

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om rapporteringen her