Fargerike Evje

Våre tjenester

"Velkommen til Fargerike Evje!

Vi ligger i sør-enden av Evje sentrum, og har gode parkeringsmuligheter. Vi fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør - og alt det du trenger av verktøy til ditt oppussingsprosjekt. Med godt over 100 tapetbøker fra kjente leverandører er det garantert å finne noe for enhver smak. I gulvavdelingen vår finner du laminat, parkett, klikkvinyl, korkvinyl, tepper og belegg. I tillegg til dette har vi en stor interiøravdeling hvor du finner mye fint til huset eller gaver til alle anledninger.

Vi tilbyr også måltilpasset solskjerming og hjelper deg gjerne med å finne riktig løsning til ditt vindu – alt fra rullegardiner og persienner, til lamell- og plissegardiner i den stilen du ønsker. Vi tilbyr også måltilpassede og ferdigsydde gardiner.

Vårt fokus er at du som kunde føler deg trygg på at du får riktig farge og produkt til ditt prosjekt. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen fargepaletter, gulv og tapeter slik at du får ditt personlige preg på hjemmet.

Du er hjertelig velkommen til oss! :)

Miljøfyrtårn

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om innrapporteringen her