Fargerike Christensen

Vår butikk har det meste du trenger til oppussing av ditt hjem.
Fargerike Christensen har også dyktige håndverkere som kan utføre jobben for deg!

Våre tjenester

Våre ansatte har et bredt spekter av kompetanse innen overflatebehandling. Vi hjelper til med fargevalg, har stort utvalg både på tapet, gulvbelegg, tepper, laminat, parkett og gardiner. Vi har malermester og byggtapetsermester blant våre ansatte. Våre erfarne prosjektledere styrer prosjektet fra a-å, og påser at ditt rom blir som du drømmer om. Vår håndverksavdeling har spisskompetanse på totalrenovering av bad. 

Velkommen til en oppussings prat!

 

Fargeveiledning

Fargerike Christensen hjelper deg å skape det rommet du drømmer om. Med tusenvis av farger finner vi i sammen kombinasjoner som passer best hos deg. Våre dyktige malere hjelper deg å finne malingen som er tilpasset underlaget der du skal male. For best resultat må ikke forarbeidet nedprioriteres.

Vi hjelper deg med riktig gulv

Våre dyktige gulvleggere har lang erfaring og har i flere tiår lagt gulv for både privatpersoner og bedrifter på hele Sørlandet. Vi legger det meste av gulv og bistår deg gjerne med å finne riktig gulv for ditt behov i butikken vår på Stoa. Forarbeidet ved legging av gulv er ekstremt viktig for å sikre et godt sluttresultat. Dette er ofte vanskeligere enn man tror, men dette er vi eksperter på. Gjennom grundig forarbeid i hele prosjektet vil vi sikre at du blir fornøyd med ditt nye gulv.

Egen håndverksavdeling

En god håndverker er også bevisst på hvordan omgivelsene påvirker oss. Hvordan farger, materialvalg, tekstur og linjer spiller sammen og påvirker hverdagen vår – enten vi jobber i hjemmet, på arbeidsplassen eller i uterommet. Mange av håndverkerne våre trekker frem gleden over å skape noe som det beste med jobben. Håndfaste resultater og store forandringer du ofte kan se fra den ene dagen til den neste.

Vi gjør jobben for deg gjennom våre dyktige malere, gulvleggere, flisleggere og snekkere.

Skal du pusse opp badet?

Få en av Fargerike Christensen sine erfarne prosjektledere på befaring. Som eksperter på totalrenovering av bad, vil vi hjelpe deg med å finne rett løsning. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet slik at du er sikker på at ditt bad holder seg i lang tid fremover. Uansett omfang av renoveringen har vi folkene som kan ta jobben for deg. Vi har tett oppfølging med alle parter for å påse at du får badet du drømmer om. Du trenger kun å forholde deg til én prosjektleder. Dette gir deg en trygghet på at vi har ansvar for at oppussingsprosessen går sin gang, slik at du raskere får et nytt og flott bad. Fargerike Christensen stiller med egne tømrere, flisleggere, malere og har dyktige samarbeidspartnere innenfor rørlegging og elektro. Vi ordner alt!

Miljøfyrtårn

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om rapporteringen her