Interiørkonsulent

Syns du det er vanskelig å finne den rette fargen til stueveggene, eller er usikker på hvilket gulv som kler ditt kjøkken? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg.

Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Fargerikes farge- og interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg. 

 

Skjerm i butikk Hj.besøk (1).jpg

Ta kontakt med din nærmeste Fargerike-butikk, og avtal tidspunkt for hjemmebesøk. På hjemmebefaring kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker og behov med gode verktøy slik at du kan fortelle hva du liker, og det blir tatt nødvendige mål.

Tilbake i butikken vurderer interiørkonsulenten et hav av muligheter, og setter sammen et forslag som kan passe hos deg. Våre interiørkonsulenter har kompetanse til å se helheten og skaper et komplett og gjennomført interiør etter dine ønsker.

Skjerm i butikk Hj.besøk (2).jpg

Etter besøket lager vi en plan for deg, som du kan komme i butikken og få presentert! Interiørkonsulenten foreslår stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker. Du vil også få ditt eget nyttige moodboard med tips, fargeprøver og informasjon du trenger til oppussingen.

Et hjemmebesøk koster kr 1500,-. Prisen gjelder 1-2 rom med 1 times hjemmebesøk. Kjøretillegg kan tilkomme. Hjemmebesøk kan du avtale i alle Fargerike-butikker. Der finner du også brosjyrer med mer informasjon om hjemmebesøk.

Spør hos din lokale Fargerike-butikk eller finn din nærmeste butikk her

Velkommen til ditt nye hjem!