Fagekspert

Vi hjelper deg med å skape ditt drømmehjem med vår fagkunnskap og lange erfaring.

Våre ansatte har en sterk lidenskap for bransjen og produktene vi selger. Vi jobber hele tiden med å opprettholde kunnskapen, trender og anbefale riktig produkter til våre kunder. Vi har et bredt sortiment av produkter innenfor maling, gulv, tapetsering, tepper, interiør og verktøy. Fargerike lever etter riktig kunnskap, både teknisk og estetisk.

Gulvekspert

Det å velge riktig gulv til ditt hjem kan virke vanskelig. Vi har lang erfaring med ulike typer og bruksområder i forskjellige hjem. Trendene innenfor gulv skifter like ofte som farger og interiør. Vi har sett et modigere valg av design og farger på gulv de siste årene. 

Farger og stil

Gulvet er rommets viktigste flate og påvirker fargene på veggen og totalopplevelsen i rommet, så tenk alltid på hele rommet. Er det viktig med en varm og god flate for bare føtter, da hjelper vi deg med riktig underlag og gulv som gir varme eller tåler undervarme. 

Gulvtyper

Er naturens treverk viktig, kanskje du skal se på parkett som viser åringenes mønster i lyse toner. Eller laminat til storfamilien som må tåle mye aktivitet og isolasjon for lyd til andre rom.

Miljø og bærekraft

Tenker du bærekraftig er korkgulv et godt alternativ. Korkvinyl med negativt karbonavtrykk er et sjeldent godt miljøalternativ på gulv. Vi hjelper deg med å finne de riktige alternativene.

Våre eksperter i butikk, men også på Chat hjelper deg med ditt valg. På onsdager er vår gulvekspert tilgjengelig på chat mellom kl. 17 og 22. Her kan du for eksempel spørre om ulike typer gulv som passer til ditt hjem eller valg av riktig type underlag. Vi hjelper deg!

Fargeveiledning

Er du usikker på hvilken farge som passer deg og ditt hjem? Eller hvilke farger du skal matche sammen? Vi hjelper deg med fargevalg både utvendig og innvendig, og kommer gjerne med fargetips og sammensetninger som kan passe ditt hjem. Du kan komme innom din lokale Fargerike-butikk, bestille hjemmebesøk, booke en videokonsultasjon eller sende oss en melding på chatten.

Fargekombinasjoner

Vi har en oase av farger som setter et personlig preg på rommet. Men det kan være vanskelig å se hvilke farger som passer sammen. Vi hjelper deg med forslag til den stilen og stemningen du ønsker i ditt hjem.

Ton-i-ton

Dette er en trygg og enkel måte å fargesette rommet på. Farger som går ton-i-ton tar utgangspunkt i en enkelt farge på fargesirkelen og bruker toner av denne i varierende fargenyanser. Ton-i-ton har fellesnevneren kulørtonen (sterkheten) eller farge som er i samme fargefamilie. 

Komplimentærfarger

Farger som ligger rett ovenfor hverandre i en fargesirkel og utfyller hverandre godt, kalles komplementærfarger. De fremhever detaljer og forsterker kontraster i rommet. Eks: blått mot orange.

Tapet

Vi følger trendene innenfor tapet, mønster og farger. Sammen finner vi ut hva som kan passe til ditt prosjekt. Hvilken type tapet, stil og overfalte som kan passe for deg. Vi har et sort utvalg av tapeter til ulike rom.

Har du spørsmål eller trenger råd om fornyelse både innvendig eller utvendig, hjelper våre kunnskapsrike ansatte deg på alt innen gulv, farger, maling, tapet, solavskjerming og interiør. Ta kontakt på vår chat eller din lokale Fargerike-butikk.