Puss opp trappen med spiler i bambus

Med bambustapet kan du enkelt oppgradere trappen med trendy spiler.

Bambusspiler trapp

Å bytte ut hele trappen er ikke alltid nødvendig, og det er en dyr investering. Med noen enkle steg kan du forvandle en litt sliten trapp, til et flott møbel i hjemmet. Vi viser deg hvordan.

Har du en gammel tretrapp som er malt fra før, er det slett ikke vanskelig å gi den en oppgradering. Les mer om hvordan du maler trapp her.

Husk at trappen er et område som skal tåle mye belastning og være slitesterk i mange år. Derfor er det viktig å vaske trappen og slipe bort gamle rester før du påfører ny maling. Her er en god huskeliste til forarbeidet: 

  1. Rengjør trappen med gulvrens 
  2. Slip alle overflater med pussepapir
  3. Legg tresparkel på hull eller skader
  4. Støvtørk med en klut
  5. Legg maskeringstape mot veggene

Neste steg du må gjøre er grunne og male trappen. Mal gjerne med gulvmaling som gir ekstra slitestyrke til trappen. Følg tørketiden på spannet, og påfør strøk nummer to etter ca. 12 timer. 

Spile trappetrinn
Ønsker du å gi møbelet ekstra detaljer er bambustapet et godt alternativ.
Flexbamboo Bambus Spiletapet Natur Ubehandlet - 7x2x2440mm

Bambus Spiletapet Natur Ubehandlet - 7x2x2440mm

Flexbamboo er en fleksibel spiletapet bestående av bambuslameller limt på en tekstilduk. Spiletapet av bambus kan limes rett på vegg (gips, spon eller tilsvarende) og passer fint som for eksempel dekorvegg. Spiletapeten kan i tillegg monteres på buede flater.

Bestillingsvare, kontakt butikkIkke tilgjengelig for klikk og hent
689,- pr. m2

Når trappen er ferdig malt og er ferdig herdet, kan du dekorere trappen med trendy spiletapet i bambus. Start med å måle opp feltene i trappen du ønsker å dekorere. 

Bambustapet kommer på rull, og kan enkelt klippes opp etter mål med vanlig saks eller en liten sag. Tapeten er også bøyelig og kan brukes til buede former. 

Bambustapet limes rett på møbelet eller trappen med Casco SuperFix. Legg på et jevnt lag med lim og stryk tapeten på plass med hendene. Kantene på bambusen kan pusses lett med sandpapir i grovhet 180. 

Bambus dekor spiler trapp
Bambustapet kommer på rull og du kan enkelt klippe til ønsket størrelse på det du ønsker å kle med spiletapet.
Lime bambus tapet
Klipp spiletapeten med vanlig saks, puss kantene med fint sandpapir og lim rett på med Casco SuperFix.

Mal trappen