Tailor’s Tweed er et rutete tapet med tekstillignende vevmønster som forsterker det kledde, lune uttrykket. Tenk skreddersydde tweed-dresser og skotskrutete tartan – med dette tapetet på veggen gir du rommet en møblert stil med særpreg.Mønstret fås i fem fargekombinasjoner, her ser du det med nøytral, lysegrå bunn og innslag av grått, hvitt, brunt og svart. Et tidløst og klassisk tapet som passer like godt på soverommet eller hjemmekontoret som i stuen, på kjøkkenet eller i entreen.

Tekniske detaljer

Farge
Grå
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
13.25
Mønster
Ruter

Kvalitet

Håndmalte blomstermønstre i luftig akvarell møter mettede jacquardmønstre, tweed med vevmønster og rustikke kalkoverflater. 35 tapeter inspirert av Englands bugnende hager og bølgende landskaper.Landlig, romantisk og lunt i fint avstemte farger. En tapetkolleksjon med særpreg!Cottage Garden består av vakre, tidløse tapeter i en dempet, lavmælt fargeskala med en og annen litt klarere farge. Her er rustikke tapeter og taktile overflater med mye karakter, men også rolige og poetiske mønstre ton i ton. En varm og kunstferdig tapetkolleksjon som appellerer til flere sanser.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på