Det blomstrete Laura’s Cottage har motiv av vakre håndmalte blomsterranker på en mykt patinert bunn. Originalmønstret er malt med akvarellteknikk, noe som gir en levende og naturlig følelse, og tapetet gir en harmonisk, lun og litt romantisk stemning i rommet. Laura’s Cottage fås i fem behagelige fargekombinasjoner. Her ser du den mørkeste av dem, med dempet, mørkeblå bunn, grågrønne blader og blomster i puddermatte nyanser av lyserosa og rustrødt. Gjør seg godt både på soverom, i stuer og på kjøkken.

Tekniske detaljer

Farge
Blå
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
53
Mønster
Blomster

Kvalitet

Håndmalte blomstermønstre i luftig akvarell møter mettede jacquardmønstre, tweed med vevmønster og rustikke kalkoverflater. 35 tapeter inspirert av Englands bugnende hager og bølgende landskaper.Landlig, romantisk og lunt i fint avstemte farger. En tapetkolleksjon med særpreg!Cottage Garden består av vakre, tidløse tapeter i en dempet, lavmælt fargeskala med en og annen litt klarere farge. Her er rustikke tapeter og taktile overflater med mye karakter, men også rolige og poetiske mønstre ton i ton. En varm og kunstferdig tapetkolleksjon som appellerer til flere sanser.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på