Bransjens mest fornøyde kunder

Fargerike, med 94 fysiske butikker fra Mandal i sør til Alta i nord, og netthandelslevering overalt, tilbyr oppussing til hele Norge. God kompetanse og personlig service er suksessfaktorer som vi alltid jobber med. Vi er aller flinkest på maling, gulv, tapet og solskjerming.

Norsk Kundebarometer er en årlig undersøkelse der Norstat innhenter vurderinger fra ca 4700 norske husstander, hvor de svarer på spørsmål om 150 norske bedrifter. Det er kun de som har handlet i bedriften som får lov å gi en vurdering og er med på å gi bedriftens score i markedet.

Intervjuperioden i 2021, varte fra slutten av januar til slutten av mars. I denne perioden hadde Fargerike opptil en tredjedel av butikkene stengt, på grunn av strenge Covid-regler. Klikk og hent ble viktig for butikkene, i tillegg til salg over netthandel.

fargerike ansatte
levering fargerike
interiørkonsulent
tapet og interiør

Fargerike selger mange av de samme produktene som byggevarehandelen, og konkurrerer i et bredt marked der oppussing av bolig er hovedfokus. Med store gulvutstillinger, og Norges bredeste utvalg av gulv, er det mange som velger Fargerike når de skal bytte gulv. Faghandelen er ofte forbundet med maling og teknisk/kjemiske produkter. Fargerike er spesielt godt kjent for våre egne farger, vårt store utvalg av fargekart, inspirerende interiørbilder på sosiale medier og interiørkonsulenter i alle butikkene. I tillegg har vi håndverkere som kan legge gulvet eller male hus og vegger.

I undersøkelsen til Norsk Kundebarometer, kategoriseres Fargerike under «Øvrig handel». Kjeden vinner kategorien foran aktører som Clas Ohlson og Biltema. Ser vi på tallene, har Fargerike også høyest score innenfor byggevarebransjen, foran OBS Bygg og Byggmakker.

norsk kundebarometer

Vi er svært stolte over at kundene våre de siste åtte årene har gitt oss høyest score, både innenfor øvrig handel og innenfor byggevarebransjen. Det betyr at det å satse på personlig service og god oppfølging, er viktig for kundene. Og selvsagt må vi hele tiden sørge for å ha et stort og godt utvalg til riktig pris. Med interiørkonsulentene våre treffer vi mange av kundene hjemme, og kan i enda større grad hjelpe til med en komplett og stilfull bolig – fra rom til rom, både innendørs og utendørs.

Vi takker ydmykt for tilliten fra alle våre hyggelige kunder!

Fargerike – bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2021