Liberon Finishing Oil 250 ml

Liberon

Liberon Finishing Oil

Liberon Finishing oil er en høykvalitetsolje som b.la. inneholder en høy andel av kinesisk treolje, harpikser og tørkemidler. Finishing oil er derfor spesielt motstandsdyktig mot vann, alkohol og fettsyrer. Ideell til alt av innendørs treverk som kjøkkenbenk, benk på baderom, badstue, arkitektonisk treverk (dører, vinduer, listverk) innendørsmøbler, dreid treverk, treskurd, knivskaft, geværskjefter, betong, marmor etc. Er sertifisert for bruk på barneleker og alt som er i kontakt med matvarer. Brukes også som tre forsegler på beisede flater for å hindre skjolder. Oljen trekker inn og beskytter treoverflaten uten å danne film og gir en vakker, naturlig finish.

218,-
872,- pr. liter
0,25 liter
218,-
0,5 liter
328,-
1 liter
598,-
På nettlager

Klikk og hent

På lager i

Tekniske detaljer

Størrelse
0,25 l
Overflate
Vegg, Tak, Lister, Dør og Vindu, Møbler og Interiør
Støvtørr i timer
30 min
Overmalbar i timer
6 timer
Dekkevne i m2/l
8-12 m2/l
Påføringsmetode
Pensel

Kvalitet

Liberon Finishing Oil er en høykvalitetsolje som inneholder en høy andel av kinesisk olje, harpikser og tørkemidler. Den er derfor spesielt motstandsyktig mot vann, alkohol og fettsyrer.

Dokumentasjon

Instruksjoner

Påføres tørt og rent underlag med pensel. La oljen trekke ned i overflaten i ca. 10 - 15 minutter. Overskuddsoljen tørkes deretter av med flere rene og tørre kluter, slik at overflaten blir helt tørr og fri for olje. La tørke i 5 - 6 timer mellom strøkene. hvor mange strøk som trengs , varierer fra overflate til overflate. Nytt treverk trenger minimum 3 - 4 strøk.

Anbefalte produkter

Finn inspirasjon