Baron Terrassebeis

.

Terrassen er en forlengelse av huset, og er ofte favorittstedet å oppholde seg på gjennom hele sommeren. Beskytt terrassegulvet med en lekker farge som står i stil til ditt hus.

En vannbasert terrassebeis som gir terrassen den fargen du ønsker, med en værbestandig og vannavvisende overflate som hindrer vanninntrengningi treverket.

Baron Terrassebeis beskytter gulvet ditt

Pris:
• 2,7 ltr. 428,-
• 9,0 ltr. 1398,-

Bruksområde: Brukes til terrassegulv, hagemøbler og andre trekonstruksjoner utendørs.

Forbehandling: Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Godt opptak i treverket avgjør kvalitet og varighet på sluttresultatet. Det kan være lurt å sjekke fuktinnholdet med en fuktmåler. Nytt trykkimpregnert treverk skal alltid tørke ut i minst to måneder før behandling, børst og vask med egnet vaskemiddel - skyll godt og la det tørke. Tidligere behandlede flater vaskes med Baron Husvask eller Baron Kraftvask, skyll godt og la det deretter tørke før du påfører Baron Terrassebeis.

Bruk: Temperaturen under påføring og tørk må være over 8 ºC. Unngå påføring i direkte sollys eller på soloppvarmet underlag. Ta et prøvestrøk i et hjørne og påse at beisen trenger godt inn i treverket. Påfør med egnet pensel eller rull med etterstryker. Avhengig av lengdene påføres 2 til 4 planker av gangen. La beisen trekke inn i treverket, og ikke danne film. Tørk bort alt overskudd av beis som ikke har trukket inn. Behandlingen kan gjentas 1-2 ganger til beisen ikke lenger suges inn i treverket.