Tiltak Korona

Fargerike tar smittevern alvorlig og ønsker deg velkommen til godt forberedte butikker. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden og begrense spredningen av Koronaviruset Covid-19.

Vi har satt igang tiltak i våre butikker for å ivareta kunder og medarbeidere. Vi hjelper deg med store og små prosjekter, men i denne perioden kan vi ha avvikende åpningstider. Ta kontakt med oss hvis du lurer på åpningstider, levering eller andre spørsmål rundt ditt butikkbesøk.

Fargerike følger retningslinjene som er i tråd med rådene fra Folkehelseinstituttet. Dette for å minimere risikoen for våre kunder, leverandører og medarbeidere.

Tiltak

Våre medarbeide har gode rutiner på håndvask og håndprit og god avstand til kolleger og kunder i butikk. Det er lagt ut hansker i butikkene som medarbeidere og kunder kan benytte ved butikkbesøk. 

Nettbutikk

Ønsker du å få varene levert rett hjem, kan du bestille varene i vår nettbutikk. Noen butikker har også muligheter for hjemlevering, men ta kontakt med din lokale butikk. Vi holder oss oppdatert på retningslinjer fra helsemyndighetene og vuderer fortløpende tiltak.

Vi oppfordrer våre kunder til å bidra til dugnaden og følge helsemyndighetenes råd og tiltak for å redusere smittefaren.