Tiltak Korona

Fargerike tar smittevern alvorlig og ønsker deg velkommen til godt forberedte butikker. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden og begrense spredningen av koronaviruset Covid-19.

Vi har satt igang tiltak i våre butikker for å ivareta kunder og medarbeidere. Vi hjelper deg med store og små prosjekter og alle våre butikker holder per i dag normale åpningstider.

Fargerike følger retningslinjene som er i tråd med rådene fra Folkehelseinstituttet. Dette for å minimere risikoen for våre kunder, leverandører og medarbeidere.

Tiltak

Våre medarbeide har gode rutiner på håndvask og håndprit og god avstand til kolleger og kunder i butikk. Det er lagt ut hansker i butikkene som medarbeidere og kunder kan benytte ved butikkbesøk. 

Hjemlevering

Ønsker du å få varene levert rett hjem, kan du bestille varene i vår nettbutikk. Dette gjelder også ferdig blandet maling i over 3000 farger. Noen butikker har også muligheter for hjemlevering - ta kontakt med din lokale butikk. 

Vi oppfordrer våre kunder til å bidra til dugnaden og følge helsemyndighetenes råd og tiltak for å redusere smittefaren.