Tiltak Korona

Fargerike tar smittevern alvorlig og ønsker deg velkommen til godt forberedte butikker. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden og begrense spredningen av koronaviruset Covid-19.

Helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere har vår høyeste prioritet. Vi følger utviklingen tett, og forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer fra helsemyndighetene. Her finner du den viktigste informasjonen for deg som kunde hos Fargerike.

Fargerike følger retningslinjene som er i tråd med rådene fra Folkehelseinstituttet. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på gjeldende retningslinjer fra FHI. Besøk FHI.no for mer informasjon.

I Fargerike gjør vi vårt beste for å levere den beste kundeopplevelsen - også under krevende perioder.

Stengte butikker

Som en følge av smittespredningen og myndighetenes tiltak stenger vi butikker i de berørte områdene. Disse butikkene holder stengt:

Fargerike Ås

Fargerike Kolbotn

Fargerike Maler’n i Mysen

Fargerike Alnabru

Fargerike Alexander Kiellands Plass

Fargerike Bretun i Moss

Fargerike Åsgårdstrand

Klikk og hent - få varen på parkeringsplassen

Kjøp på nett og hent dine varer innen 2-4 timer. Med Klikk & Hent kan du raskt og enkelt reservere varer i vår nettbutikk. Du kan hente varene dine i de butikkene som holder åpent, eller få varene levert på parkeringsplassen.

Klikk & Hent på parkeringsplass gjelder også for midlertidig stengte butikker. Du vil bli ringt opp av en av våre ansatte når dine varer er ferdig plukket, og du som kunde ringer oss når du er klar til å hente varene på parkeringsplassen til en av våre butikker. Betaling vil skje via Klarna. 

Hjemlevering

Ønsker du å få varene levert rett hjem, kan du bestille varene i vår nettbutikk eller per telefon. Du får varene levert på 1-3 dager i hele Norge. Dette gjelder også ferdigblandet maling, gulv og tilbehør. Ta kontakt med din lokale Fargerikebutikk for å høre om de tilbyr hjemlevering. 

Tiltak

Våre medarbeide har gode rutiner på håndvask og håndprit. Samt å holde god avstand til kolleger og kunder i butikk.

Vi oppfordrer våre kunder til å bidra til dugnaden og følge helsemyndighetenes råd og tiltak for å redusere smittefaren. Bruk munnbind, hold avstand og hold deg hjemme dersom du ikke er i form.

Videre ber vi deg følge myndighetenes oppfordring om å ikke krysse kommunegrensene i de berørte områdene for å besøke en Fargerikebutikk utenfor egen kommune. 

Handle trygt hos Fargerike