Tiltak Korona

Fargerike tar smittevern alvorlig og ønsker deg velkommen til godt forberedte butikker. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden og begrense spredningen av koronaviruset Covid-19.

Helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere har vår høyeste prioritet. Vi følger utviklingen tett, og forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer fra helsemyndighetene. Her finner du den viktigste informasjonen for deg som kunde hos Fargerike.

Fargerike følger retningslinjene som er i tråd med rådene fra Folkehelseinstituttet. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på gjeldende retningslinjer fra FHI. Besøk FHI.no for mer informasjon.

I Fargerike gjør vi vårt beste for å levere den beste kundeopplevelsen - også under krevende perioder.

Hjemlevering

Ønsker du å få varene levert helt hjem, kan du bestille varene i vår nettbutikk eller på ordre via telefon til nærmeste butikk. Ta kontakt med din lokale Fargerikebutikk for å høre nærmere om muligheter for hjemlevering.

Leveringstid er 1-3 dager, avhengig av hvor du bor i landet. Les mer om frakt og levering her.

Hjemlevering gjelder også ferdig blandet maling i over 3000 farger. Betaling vil skje via Klarna.

Klikk og hent - få varen på parkeringsplassen

Kjøp på nett og hent dine varer innen 2-4 timer. Med Klikk & Hent kan du raskt og enkelt reservere varer i vår nettbutikk.

Klikk & Hent på parkeringsplass gjelder også for midlertidig stengte butikker. Du vil bli ringt opp av en av våre ansatte når dine varer er ferdig plukket, og du som kunde ringer oss når du er klar til å hente varene på parkeringsplassen til en av våre butikker. Betaling vil skje via Klarna. Noen butikker tilbyr også Vipps. 

Tiltak

Våre medarbeide har gode rutiner på håndvask og håndprit. Samt å holde god avstand til kolleger og kunder i butikk.

Vi oppfordrer våre kunder til å bidra til dugnaden og følge helsemyndighetenes råd og tiltak for å redusere smittefaren. Bruk munnbind, hold avstand og hold deg hjemme dersom du ikke er i form.

Videre ber vi deg følge myndighetenes oppfordring om å ikke krysse kommunegrensene i de berørte områdene for å besøke en Fargerikebutikk utenfor egen kommune. 

Handle trygt hos Fargerike