Kampanje

Nå er det kampanjedager hos Fargerike med gode priser på laminat, parkett og korkgulv. Finn ditt nye gulv her. Tilbudene gjelder fra 04.08 - 16.08.

Gulv til rom

Det finnes mange ulike typer gulv som kan brukes i forskjellige rom i huset. Når du skal velge nytt gulv, tenk på hva du selv liker aller best og hvilke behov gulvet må dekke.

Gulv til rom

Laminatgulv

Disse gulvene er holdbare, slitesterke og stilige. Laminatgulv tåler et stort aktivitetsnivå uten noen bekymringer for riper og lakk. Gulvet har et enkelt klikksystem som gjør at du kan legge dette selv.

Gulvtyper

Å ta en beslutning om hvilket gulv du skal ha, kan være vanskelig. Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem.

Gulvtyper

Kork

Korkgulv gir deg et overlegent gulv med høy gangkomfort, meget god støyreduksjon og varmeisolasjon, støtmotstand og ikke minst et vakkert og holdbart gulv i mange år fremover. Korkens eksklusive egenskaper bidrar til et renere inneklima, og fremstår som et av de beste økologiske valgene du kan ta.

Gulvunderlag

Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv. Derfor er det viktig med gode kvalitetsprodukter. Og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er gulvunderlaget.

Gulvunderlag

Månedens Gulv

Hver måned velger vi i Fargerike ut ett gulv som vi vil vise litt ekstra frem, og til en knallpris.

kork gulv wise sort bord

Månedens gulvtilbud

498,-

Wise fra Wicanders er et korkgulv som både er miljøvennlig og et bærekraftig alternativ til hjemmet ditt. (Før 598 ,- pr. m2).

Månedens gulvtilbud
korkgulv wise rød vegg

Legge gulv