Fargerikt vaskerom

Vaskerom

Man bruker gjerne mer tid på vaskerommet enn man ønsker. Men med et par enkle grep blir dette et rom som du har lyst til å oppholde deg i, for selv om vaskerommet er et arbeidsrom trenger det ikke være kjedelig. Vaskerommet er også et sted hvor du kan tillate deg å leke med sterke farger og mønster som kanskje virker skumle å bruke i stuen. Vi har samlet 6 rom hvor tapet og mønster er i fokus.

I våre butikker står vi klare til å veilede deg for inspirasjon til å prøve noe nytt, slik at du får drømmerommet! Vinylbelegg og tapet er for eksempel ypperlig til våtrom og gir rommet en helt ny følelse uten at det krever store ressurser. Eksperimenter med en mønstret tapet sammen med detaljer i kule aksentfarger, som for eksempel en kommode eller en stol. Sy kluter og forheng av nye tekstiler og sett frem en liten radio, så er plutselig klesvasken blitt noe du gleder deg til!

Grønt

Skap et rolig og behagelig vaskerom hvor du kan slappe av og trives. Bruk noen duse og naturlig farger som gir en ro til rommet.

Pryd
Pryd FR1465
Grønt vaskerom

Lekne detaljer

Et friskt gult rom med lekne detaljer gir akkurat den rette atmosfæren for å få jobben gjort. Her er det gult og hvitt som råder, helt i solens og lykkens tegn. Med friske energiske farger på klesklyper og håndklær er det lettere å se lyst på jobben!

Gult vaskerom med tapet

Friske tapeter

Eksotisk vask? Tja, det er vel ikke så lett å få til, men drømme kan man. Som her med tapeten med rosa og blå Møll fra Fargerikes kolleksjon. Dette mønsteret gir akkurat det rette preget; sommer, sol, varme vinder som møllen leker seg i. Og med denne friske tapeten kan vaskerommet fort bli ditt nye yndlingsrom!

Vinyl
Vaskerom med eksotisk motiv på tapet.

Sort og hvitt

Eller hva med å bruke rommet til litt frekke og lekne detaljer? Sort og hvitt er en klassiker som fungerer godt og gir rommet et noe voksent preg, når tapetet spruter over av glede og farger! Veggene her er tapetsert med designet Rosa kuer fra Marimekko og gulvet i sort/hvitt sjakkmønster er fra Gerbad. Lag en oversikt over vaskeregler; hva som kan tromles, hvilke farger som går i samme vask etc og heng opp på veggen. I dette rommet vil nok også barna være med å hjelpe til.

Vaskerom med rosa tapet

Grønt på vaskerommet

Håpet er grønt, så hvorfor ikke bruke dette på vaskerommet? En lekker tapet med fransk toilemønster og noen personlig bilder i gullrammer, og vips så har du en glamorøs tilnærming på arbeidsoppgavene som venter. La vaskerommet bli et rom som gir deg energi.

Vaskerom med grønn tapet.

Fjærmønstret tapet

Med denne lekne tapeten med fjærmønster i friske farger som pryder veggene, må man jo bare bli glad. Friske farger og fjær som svever i rommet mens oppgavene går unna i en fei. Skap et rom med farger og energi, og det blir plutselig gøy å stryke skjorter. Vaskerommet er ofte nedprioritert i oppussingen, men gi vaskerommet et løft med nye farger og friske tapeter - vi har flere forslag og gode råd i våre butikker.

Vaskerom med fargerik tapet