blått vaskerom

Vaskerom

Man bruker gjerne mer tid på vaskerommet enn man ønsker. Men med et par enkle grep blir dette et rom som du har lyst til å oppholde deg i, for selv om vaskerommet er et arbeidsrom trenger det ikke være kjedelig. Vaskerommet er også et sted hvor du kan tillate deg å leke med sterke farger og mønster som kanskje virker skumle å bruke i stuen. Vi har samlet 6 rom hvor tapet og mønster er i fokus.

I våre butikker står vi klare til å veilede deg for inspirasjon til å prøve noe nytt, slik at du får drømmerommet! Vinylbelegg og tapet er for eksempel ypperlig til våtrom og gir rommet en helt ny følelse uten at det krever store ressurser. Eksperimenter med en mønstret tapet sammen med detaljer i kule aksentfarger, som for eksempel en kommode eller en stol. Sy kluter og forheng av nye tekstiler og sett frem en liten radio, så er plutselig klesvasken blitt noe du gleder deg til!

Grønt

Skap et rolig og behagelig vaskerom hvor du kan slappe av og trives. Bruk noen duse og naturlig farger som gir en ro til rommet.

Grønt vaskerom

Tapet

Et friskt rom med lekne detaljer gir akkurat den rette atmosfæren for å få jobben gjort. Bruk tapet til å få et fint vaskerom som inspirerer til å tilbringe en fin tid med vaskejobben.

tapet til vaskerom