Tapet grønne blader

Tapeter til stue

Vi ønsker å vise deg hvordan du kan skape en behagelig og lekker stue med tapet. Alle liker vakre vegger og tapeter er en enkel måte å gi rommet en ny stemning. Vi har samlet en rekke stilretninger som kan inspirere deg til å finne din favoritt tapet til din stue.

I vår egen private stue slapper vi av og henter oss inn etter en travel hverdag både alene og sammen med familien. Den perfekte stuen kan være klassisk og rolig, men samtidig ha en lekker tapetvegg som setter et lekent preg på rommet. 

Stormønstret tapet

Det er fascinerende hvor mye et lekker mønster kan påvirke interiøret og bilde av stuen. Denne stormønstrete tapeten fra Borge - Glasshouse gjør rommet herskapelig og lekkert. Ofte kan store mønstre virke med behagelig på veggen.

Beige tapet med mønster

Lysegrønn

Farger påvirker oss og lys er livbringende, med denne tapeten kommer sola inn i rommet. Tapeten har et forsiktig mønster men skaper et eget liv til veggen, et lite hint av naturen i stua.

Lysegrønn tapet med blader

Tapet i årets farge

Årets Farge 2019 er grønn og her finnes det en oase med ulike mønstre og nyanser i grønnfarger. Grønn føles naturlig og rolig, men kan skape et lekkert uttrykk med geometriske mønstre. Denne tapeten er fra Storeys.

Grønn tapet med mønster

Beige nyanser

Beige tapeter fungerer samen med alt fra lette, transparente stoffer, gamle møbler og moderne interiør. Fargen er som en kameleon og gjenspeiler omgivelsene rundt i rommet som trekkes inn i tapeten. Det er en rolig grunntone som flyter sammen med artiklene i rommet og skaper et lekker samspill.

tapet-beige-global-living

Orientalsk mønster

Paisley-mønsteret stammer opprinnelig fra Persia og India, og er mye brukt på tekstiler. En kjær klassiker har nå fått plass på veggene. Med det vakre variasjoner av skimmer og struktur i tapetet som har fått navnet Aida 203 fra Borge. Skap din egen mystiske og orientalske følelse i interiøret.

Beige tapet orientalsk mønster

Grønne planter

Trenden med store grønne planter får full støtte og fokus med rolige tapeter i duse toner. Palmebladene fra kolleksjonen Vivid fra Storeys, er en leken og tidsriktig tapet som er helt i vinden i trendbildet akkurat nå.

Lys tapet med blader

Palmeblader

En fengslende tapet som er litt rebelsk og leken. Palmeblader som beveger seg i vinden med naturlige fargekombinasjoner. Du kan også kombinere med en beige tapet eller malt vegg i duse farger. Så vil tapeten skinne og bli som et maleri i rommet.

Tapet grønne og beige blader stue

Tropisk trend

Vi nordmenn elsker naturmaterialet og tapeten kan hente naturen inn i din stue ved hjelp av ulike mønsteret. Trenden med store blader og grønn planter finnes i ulike mønsteret og duse toner. Kombiner dette med basefarger fra naturen som blått, brunt, grønn, beige og hvit.

tapet-palmer-oxygen-grønn

Ensfarget tapet

Blått er en sval og rolig farge som gir rommet en god balanse. Bruk ensfarget tapet med noe struktur for å fremheve veggen i stua. Blå er en enkel farge å møblere med, hvor interiøret kommer godt frem. Tapeten Pigment fra Borge passer godt til store flater i stua.

Blå ensfarget tapet