Kurvstol med grå pute.

Sommerfarger

Sommerens deilige lys gir mange muligheter når det gjelder farger. Vi i Fargerike har trukket ut noen av våre klassiske sommerfavoritter.

For hva kan vel gi mer inspirasjon enn vår flotte natur. Blå bølgeskurte svaberg, deilige strender og høyt siv, med masse lekre blomster og solens varme stråler.

Grånyanse

Svaberg og ikke minst de morsomme småsteinene fra en liten neve gir oss uendelig mange muligheter i denne kjølige grå verden. Sammen med kurv, kvister og blomster til pynt får en inn varme.

New York
New York FR1024
To små grå bord foran grå vegg.

Mellomblå

Fargen er en klar mellomblå nyanse. Fargen henter inspirasjon fra nydelige indigo og er inspirert av kystkultur og bondehjem.

Mellomblå
Mellomblå FR1625
Kurvstol foran mellomblå vegg.

Varm nøytral tone

En myk bakgrunn hentet fra en eksotisk reise. Dette er en elegant nyanse som kan brukes på uendelig mange måter og som passer til mange stiler og er med på å skape en delikat verden.

Sjøsand
Sjøsand FR1065
Stol foran vegg i fargen Sjøsand.

Sart rosa

En slipper ikke unna de sarte tonene fra den rosa paletten om sommeren. Varm og myk. Sammen med brunt treverk får den akkurat passe stram effekt. Fargen er en lys og glamorøs rosa farge og representere det moderlige og romantiske som ofte sommeren handler om.

Marmor
Marmor FR1171
Puter foran vegg i rosafargen Marmor.