Deltakerne i Skal vi danse

Skal vi danse

Fargerike har et stort og bredt utvalg av gulv og det er med stor glede vi leverer parketten til Skal vi danse 2020.

I hele høst skal vi følge kjendiser og proffe dansere på TV2 på lørdager fra 5 september frem til finalen i november.

Vi gleder oss til å følge danseparene i årets sesong av Skal vi danse, på et av våre flotte parkettgulv! Parkett er en av hovedkategoriene til Fargerike og vi har flotte gulvutstillinger i våre butikker hvor man kan ta, føle og danse på gulvet for å finne sin favoritt. Se vårt sortiment her.

 

Danseparketten

På et profesjonelt dansegulv kan det ikke være fas mellom parkettbordene, så derfor er det lagt 3-stavsgulv i studioet. Tilsvarende parkett finnes også i 1-stav med v-fas, som de fleste nå velger for gulvet i hjemmet. Saga Elegant Limestone 1 stav er ett naturlig og elegant tregulv. Gulvet har en varm og lun dekor med en lettbørstet overflate, for å ivareta den naturlige fargen i i treverket.

Parkett
Parkettgulvet i Skal vi danse

Underlag

Det er viktig å legge gulvunderlag for å dempe trinnlyden i rommet, noe som var viktig for TV2 studio som viser Skal vi danse. Underlaget kan ta bort hele 30% av trinnlyden, gi bedre isolasjon men også redusere støy i rommet.

Underlag
Underlaget til parkettet i Skal vi danse.

Parkettgulv

Siden gulvet på Skal vi danse er parkett benytter vi muligheten til å fremme noen gode egenskaper ved gulvet. Det vanligste treslaget som brukes i Norge på parkett er eik. Her finnes det mange ulike farger, bord eller kvistvariasjoner. Parkett er gulvet for det som liker det naturlige og sjelen i treverket. Treverket har en lunhet og varme som gjør det ekstra godt for bare føtter.

Parkett
parkettgulv

Hvordan legge parkett

Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv, sjekk vår video.

Hvordan legge parkett
Studioet til Skal vi danse.

Gratis gulvkatalog - rett hjem til deg

Fargerike har Norges bredeste utvalg av gulv - alt fra parkett og laminat til tepper, kork og vinyl. I katalogen Årets gulv 2020 vil du finne et stort utvalg gulv til alle hjemmets rom, men også noen til kontorer og lignende. I tillegg til alt vi viser i katalogen, tilbyr vi en rekke andre gulv fra alle våre samarbeidspartnere.

Gratis gulvkatalog