Deltakerne i Skal vi danse

Skal vi danse

Fargerike har et stort og bredt utvalg av gulv og det er med stor glede vi leverer parketten til Skal vi danse 2019.

I hele høst skal vi følge kjendiser og proffe dansere på TV2 på lørdager fra 31 august frem til finalen lørdag 16 november.

Vi gleder oss til å følge danseparene i årets sesong av Skal vi danse, på et av våre flotte parkettgulv! Parkett er et av satsningsområdene til Fargerike og vi har flotte gulvutstillinger i våre butikker hvor man kan ta, føle og danse på gulvet for å finne sin favoritt. Se vårt sortiment her.

 

Danseparketten

På et profesjonelt dansegulv kan det ikke være fas mellom parkettbordene, så derfor er det lagt 3-stavsgulv i studioet. Tilsvarende parkett finnes også i 1-stav med v-fas, som de fleste nå velger for gulvet i hjemmet.

Parkett
Parkettgulvet i Skal vi danse

Underlag

Det er viktig å legge gulvunderlag for å dempe trinnlyden i rommet, noen som var viktig for TV2 studio som viser Skal vi danse. Underlaget kan ta bort hele 30% av trinnlyden, gi bedre isolasjon men også redusere støy i rommet.

Underlag
Underlaget til parkettet i Skal vi danse.

Parketten

Gulvet er lagt, og alt er klart for at årets deltagere kan svinge seg på parketten gjennom denne høsten i Skal vi danse.

Parkett
Parkettgulvet i Skal vi danse.

Hvordan legge parkett

Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv, sjekk vår video.

Hvordan legge parkett
Studioet til Skal vi danse.

Gratis gulvkatalog - rett hjem til deg

Fargerike har Norges bredeste utvalg av gulv - alt fra parkett og laminat til tepper, kork og vinyl. I katalogen Årets gulv 2019 vil du finne et stort utvalg gulv til alle hjemmets rom, men også noen til kontorer og lignende. I tillegg til alt vi viser i katalogen, tilbyr vi en rekke andre gulv fra alle våre samarbeidspartnere.

Gratis gulvkatalog