farger uterom

Varme farger og tekstiler

Det er lov å bruke farger på uterommet, skap din unike lune plass til sene sommerkvelder med familie og venner.

Farger

Denne lekre fargen Magi skaper den perfekte lune uteplassen gjennom hele året, fargen har en unik karakter og varme. Dens intensitet og glød er virkelig magisk!
farger til terrasse

Tekstiler

Her har vi brukt tekstiler i samme fargenyanser som veggfargen i kombinasjon med lyse beige toner. Bruk gjerne ulike mønstre på tekstilene og start med hovedputen og bygg opp en kombinasjon du kan trives med. (Tekstilene er fra Pagunette og saueskinn fra Fantasi).
puter uterom

Interiør

Dens intensitet og glød er virkelig magisk til uterommet, Magi er en unik farge. Ta frem lykter og interiør som kan kombineres med naturen og uterommet. Tre elementer og varme farger går godt med et rustikt utebord. (Lykter fra Light & Living ).
interiør uterom

Uteteppe

Det er perfekt med et uteteppe på kalde underlag for å skape et lunere uterom. Ta med elementer fra stuen inne til uteplassen og skap en god atmosfære. Marbella er et lekkert uteteppe som tåler vind, sol og regn og kan ligge ute hele året. (Teppe fra InHouse ).
teppe uterom

Lunt og varmt

Nå kan du starte å forme ditt personlige uterom med de fargene du liker, hvor du kan finne roen og tilbringe sene kvelder.
uterom