Blå stue med lyst teppe

Teppe til stue

Stille, mykt og behagelig. Nå har vegg-til-veggtepper fått en aldri så liten renessanse, og et vakkert teppe binder rommet sammen og skaper helhet i interiøret. Men det finnes også mange lekre gulvtepper som dekker en sone i rommet. Bli inspirert!

Beige teppe

Gulvteppe kan lage myke og avslappende soner i stua. Er du glad i rolig jordfarger så kan du ta igjen fargen i interiørtekstilene som teppe på gulvet.
Brun sofa og beige teppe i stue.

Vegg-til-veggteppe

Gulvteppe med vakkert grafisk design. Skap en lun og innbydende stemning i rommet med et mykt og behagelig underlag. Unike tepper med utstanset mønster. Designet gir liv til teppet i form av at mønsteret er i forskjellige høydenivå. Teppene er laget av 100% Polyamid, er meget slitesterke og enkle å rengjøre. Fås som vegg-til-vegg-teppe eller i skreddersøm med valgfri kanting.
Blå stue med lyst teppe.

Mykt teppe

Alle rom trenger et mykt underlag for slitne føtter etter en lang dag. Teppe skaper en koselig sone i rommet hvor du finner roen. Teppet heter Ferdow fra Gulvex.
Grønn stue med lyst teppe.

Tips!

Så lenge du støvsuger med jevne mellomrom og teppet er av god kvalitet vil inneklima bli bedre med et heldekkende teppe.
Hvit kurvstol i hvit stue.

Ullteppe

Dette knudrete ullteppet Alpen i fargen Light Blue er håndvevd og i vendbar håndspunnet ull, teppet gir rommet en naturlig og kul skandinavisk følelse.
Mørkeblå sofa i stue.

Klassisk

Et teppe kan virkelig løfte helheten i et rom. Heldekkende tepper er forlokkende varmt og behagelig når det er surt og kaldt ute, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i rommet. Et rom med teppe vil alltid føles mykere og varmere enn et rom uten, og ingenting er vel bedre enn å kunne tråkke ned på et varmt og mykt teppe i den kalde årstiden. Med et heldekkende teppe kan du skape et varmt og harmonisk interiør med det lille ekstra som løfter stemningen i rommet.
Stue med heldekkende gulvteppe.

Blåfarger

Det er lekkert når fargene går sammen i rommet fra vegg til gulv. Her har vi tatt utgangspunkt i blåfargen på veggen og valgt en mørkere nyanse til teppet.
Stue med blått teppe