farger til bad blå

Farger til bad

Sett farge på badet, og finn din personlige stil til et av hjemmets viktigste rom. Vi viser deg hvordan du gir badet en ny fargepalett.

Naturlig grønt på badet

Ta inn det naturlige og organiske med en grønn fargepalett på badet. Timian en populær farge til flere ulike rom i hjemmet, og vi anbefaler også å prøve den til baderommet. Sammen med det slitesterke vinylgulvet, Aquarelle Royal Marble Green, skapes en herlig grønn oase.

Baderomsplater og møbel malt i Timian FR1355 og hylle malt i Tavle FR1230. Håndklær fra Pagunette hos Fargerike.

Grønt bad timian

Grønn marmor til bad

Gulvbelegget Marble Green i serien Aquarelle etterlikner grønn marmor med vakkert spill i en variasjon av grønntoner. Aquarelle-gulvene er solide, myke, og behagelige å gå på med den nye stabile konstruksjonen. I kolleksjonen finner du naturtro stein- og betongmønster for en mer rustikk stil, klassiske marmorgulv i flere fargenyanser, Marrakesh-inspirerte gulv, og til og med varme gull- og tremønster. Noen av designene har en preget overflate som gir gulvet struktur og et ekte uttrykk. Perfekt for å skape din personlige stil på baderommet.

Grønn marmor gulv

Rutete badegulv

Liker du klassiske farger, men ønsker å gjøre en liten twist? Dette badet har vi innredet med baderomsplater med mønster av marmor, og gulvet er fornyet med et vinylgulv i sjakkmønster. En klassisk kombinasjon som aldri blir feil!

Gulvbelegg er et kjært materiale brukt i offentlige rom, skoler, sykehus og så videre i lang tid. Nå finner du også homogen vinyl med trendy design tilpasset private baderom. Designet er tidsriktig og tidløst, inspirert av stein og terrazzo. Hos Fargerike finner du et bredt utvalg gulvbelegg tilpasset våtrom. Det helt gjennom vanntette materialet er både slitesterkt og lett å holde rent.

 

Rutete gulv til badet

Marmor badevegg

Hos Fargerike finner du også våtromsplater og belegg til vegger i et bredt utvalg design. Slik kan du sette sammen ditt helt personlige bad eller vaskerom.

Våtromskolleksjonen Aquarelle er tilpasset horisontal montering på vegg, men kan også monteres vertikalt. Border brukes til utsmykning, eller for å dekke åpning mellom vegg og tak ved horisontal montering av veggbelegget. Alle border har en lysere eller mørkere nyanse enn veggene, og du kan skape ditt helt unike baderomsdesign.

Marmor baderomsplater

Eksotiske spabad

Skap en varm oase med Marrakesh-inspirert stil på badet. Her har vi innredet badet med Fibo baderomplater i designet Grey Concrete, sammen med det vakre vinylbelegggulvet Cardoba Cream fra Gerbad.

Med disse elementene kan du skape en varm stil inspirert av det marokkanske landskapet og Marrakeshs spennende arkitektur. Få med ørkenens naturtoner sammen med nøytrale toner, som sand, hvit og svart. Tilfør elementer i interiøret av tre, kurver, duftpinner, strå og stein.

Bord til servant er malt i Tavle FR1230, en behagelig og varm sort farge.

Orientalsk bad vinylgulv

Funksjonelt badegulv

Dette gulvbelegget er et trygt og rimelig alternativ til tradisjonelle sementfliser fra Marrakech. Designet Cordoba Cream fra Gerbad vil gjøre mye med stilen i rommet, og du kan enkelt skape den eksotiske spafølelsen hjemme. 

Hos Fargerike finner du slitesterke vinylgulv til våtrom som tåler høy slitasje. Perfekt for familier med småbarn, eller hjem med hund som trenger en dusj i ny og ned. Gulvene er solide, myke, og behagelige å gå på.

Eksotisk bad

Blått bad

Det er enklere å finne roen i blå rom. Her kan man lade batteriene og hente energi. Dette badet har vi innredet med blå baderomsplater Fibo Trespo Dustyblue sammen med det artige vinylgulvet Gerbad Confetti Beige. De røde detaljene i gulvet sammen med rødmalte baderomsmøbler, skaper en spenstig helhet. Den friske, energiske rødfargen som med sin intensitet fungerer som en energipille i rommet.

Benk og vegghylle malt i Høstglød FR1331.

Blå baderomsplater farge

Trendy vinylbelegg til bad

Gerbad er et våtromsbelegg med spennende mønster og helt unike egenskaper. Gulvet kommer på rull med bredde på tre meter, som gjør det mulig å legge gulvet på badet helt uten skjøter. Terrazzo-mønsteret er igjen tilbake i trendbildet og nå finner du dette designet i både lyst og mørkt fra Gerbad.

Vinyl på rull er perfekt til kjøkken, bad eller gang, siden det ikke trekker til seg vann og er utrolig slitesterkt. Denne typen gulv er stadig under utvikling i stilsikre design og farger.

Trendy vinyl badegulv

Male badet

Hjemmespaet trenger ikke være i grønne og blå farger, fargesirkelen har mye mer å by på. Disse varme og voksne nyansene av rødt gir ro og harmoni i rommet. Badekaret med de flotte løveføttene er malt i fargen Rød Fløyel FR1196 og den matchende veggen har fått den dristige fargen Cosmopolitan FR1194. Med dype rødtoner skapes en følelse av luksus, sammen med mørkt gulv i marmor.

Med Lady Aqua kan du male badet med vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte med fuktbestandig våtromsmaling.

Luksuriøst bad i rødtoner