Bad med grønne fliser

Farger til bad

Det skal så lite til for å piffe opp det hvite badet! Enten du gjør det med mønster eller spreke farger, kan du skape din egen oase av velvære. Lag din egen vri på det! Hva med å la gulvet fortsette opp på veggen?

Badet, den herlige og avslappende frisonen i huset - ditt eget lille spa! Her kan du ta en velfortjent pause fra hektiske hverdager. Men vi ønsker vel litt wow-effekt på badet, gjør vi ikke?

Farger i tekstiler

På dette mørke badet er det brukt farger i tekstilene for å lyse opp badet. En lekker kombinasjon med kobberstativ til håndklene gir en luksuriøs spafølelse til badet ditt. La kobberfargen gå igjen på vask, hyller og andre oppheng så det blir en helhet i rommet - vis frem din stil.
Bad med fargerike tekstiler

Burgunder

Hjemmespaet trenger ikke være i grønne og blå farger, fargesirkelen har mye mer å by på. Disse varme og voksne nyansene av rødt gir ro og harmoni i rommet. Badekaret med de flotte løveføttene er malt i fargen Rød Fløyel og den matchende veggen har fått den dristige fargen Cosmopolitan. Med dype rødtoner skapes en følelse av luksus, så her kan badet bli opptatt lenge!
Luksuriøst bad i rødtoner

Grønne tekstiler

Det er lett å finne roen i grønne rom. Her kan man lade batteriene og hente energi. Teblad er en flott farge å bruke på baderomsveggene, her får du en flott og glad start på dagen. Den friske, energiske fargen som med sin intensitet fungerer som en energipille i rommet. Den lille krakken er malt med Vårnatt.
Blått bad med grønne tekstiler

Årets farge 2019

Den deilige grønne fargen gir en følelse av velvære, ro og avslapning. For mange er de grønne fargene symbolet på nettopp dette, på harmoni, mindfullness og tilstedeværelse. De hvite elementene i servanter, badekar og toalett gir en ren og deilig spafølelse. Sammen med nydelige grønne marmorfliser fra Ulfven, oppstår et lekkert bad som oser av velvære og wow-faktor!
Årets farge 2019 på badet

Rutete gulv

Liker du klassiske farger, men ønsker å gjøre en liten twist? Dette badet har en lekker hvitfarge på veggen, men gulvet er fornyet med et vinylgulv i sjakkmønster. (Gulvet på bildet er Damier B&W)
Rutete gulv til badet

Tapet til badet

Hvorfor kan ikke badet være et lekent og morsomt rom? Ingen begrensninger for å finne din favorittapet og gjøre det unikt og til en hemmelig liten oase.
Mønstertapet til badet

Kalkmaling på badet

Visste du at man kan bruke kalkmaling også i våtrom? Da er kalkmalingen Licetto fra Pure & Original en flott løsning. Denne malingen har et vakkert matt utseende som i tillegg er svært vaskbar. Veggene blir motstandsdyktige mot smuss, fuktighet og andre flekker - og blir rålekker! Bare se på disse veggene med fargen Sølvåre. Uttrykket minner om mur og betong med en unik struktur og vakkert fargespill.
Grått bad med kalkmaling