spisestue hytte

Spisestue hytte

Spisestuen er ofte et samlingspunkt i hytter og hjem for samtaler og god mat. Derfor er det viktig at dette rommet har varme og lune farger som gir en god atmosfære.

Åpen spisestue

I hytta til Kirsten og Reidar er det en åpen løsning mellom kjøkken og stua, som gjør at fargene må balanseres ekstra godt. Det kom frem til delikate og varme nyanser som går sammen med kjøkkenfrontene. For å skille spisestuen og hovedstuen har de valgt noen ulike nyanser som lager soner i hytta. Taket er malt i en lys hvitfarge som åpner rommet.

spisestue

Interiørkonsulent

Stilen i denne hytta har fått en total makeover med nye og delikate farger. Reidar og Kirsten har fått god hjelp av Tove Guldbrandsen Senior Interiørkonsulent fra Fargerike. Den nye paletten gjenspeiler varme, kjølige og nøytrale toner.

Det å skape en ny stil med noe du har levd med i mange år er ikke alltid lett. Alle våre butikker tilbyr interiørkonsultasjon i butikk eller hjemme. Den største hjelpen er et visuelt moodboard med utgangspunkt i kundens tanker og behov. Våre konsulenter har idder og løsninger som kan bidra til et pene men også mer funksjonelt hjem. 

 

 

Hjemmebesøk Interiør-konsulent
interiørkonsulent

Varme farger

Varme farger gir lune og trygge rom. Varme farger finner vi i den delen av fargesirkelen som er lilla, rosa, rød, orange og gul. Disse fargene får ting til å komme "tettere på". I et rom med åpen kjøkken og spisestue er dette et hyggelig området for familien å samles til ulike måltider.

spisestue

Laminatgulv

Når Reidar og Kirsten skulle velge gulv til spisestuen var det viktig å gå for et gulv som tålte mye aktivitet og var slitesterkt. Moskus 12 er et laminatgulv med høy slitestyrke og moderne design. Fargen på gulvet går godt med den varme veggfargen i rommet.

laminatgulv stue