inspirasjon spisestue

Inspirasjon spisestue

I norske hjem fokuserer vi stadig på opplevelser, familie, venner og atmosfære. Spisestuen er en av rommene som har fått mer fokus, Vi ønsker å skape et hyggelig området for middagsselskap og hverdagsmåltider.

Beige

Denne stilfulle og varme spisestuen er innredet med et sosialt rundt spisebord. Flere velger runde bord som skaper en mer sosial setting rundt middagen. Veggfargen er lun og dempet, men kombinert med et svart og røft spisebord som gir et klassisk og stilfullt uttrykk i rommet. Et godt tips når de store interiørelementene er i mørke farger er å kombinere med lyse tekstiler som lingardiner. Den siste perfeksjonen er de lekre teakdetaljene på døren og vinduskarmene. Foto: Jotun
beige spisestue

Mørk

Liker du mørke farger et spisestuen et perfekt område og velge en dempet nyanse. Den gir rommet et elegant preg sammen med glassbordet og de lekre stolene. Husk at det er viktig med godt lys inn i rommet om du velger en mørkere farge. Vi har valgt å male gulvet i en lys beigefarge for å gjøre rommet mer åpnet mot den mørke fargen.

mørk spisestie

Blå

Å bruke ton-i-ton farger er alltid et trygt valg for å skape en god balanse i rommet. Veggfargen er en elegant blånyanse som gir ro til sjelen. Sammen med de mørkeblå røffe lampene og bordet er dette en nydelig oase av blåfarger.
blå spisestue

Lys

En elegant og dempet okertone er en perfekt farge til teakmøbler. Fargen lyser opp rommet sammen med de store vinduene. Kombiner fargen med et lyst gulv som fremhever møblene. Foto: Jotun
lys spisestue

Gul

Ønsker du en unik og energifull spisestue som innbyr til et sosialt samlingspunkt? Dette rommet har en dus og lekker gultone som dras ut i forskjellige gultoner på møbler og interiørartikler i rommet.
gul spisestue

Varme farger

Har du en eldre vegg med teglstein? Få den frem! Det kan bli en lekker vegg i rommet kombinert med en varm gråtone på tilhørende vegg.

varm spisestue

Rød

I denne spisestuen har vi brukt en dus og nøytral farge på veggen, med et hint av rødt i seg. Møblene, tekstilene og interiøret er i ton-i-ton rødfarger som går godt sammen med veggfargen.
fargerik spisestue

Grønn

Vi elsker denne friske grønnfargen som gir en fin energi til rommet. Hele rommet er bygget opp med ton-i-ton grønnfarger som er varme. Tips er å velge seg ut en hovedfarge og bygge kombinasjoner utifra denne. Mal gjerne bord og stoler som matcher veggfargen.
grønn spisestue

Eksotisk

Lekre brente og gylne toner som skaper en eksotisk stil. Kombiner fargene med interiørelementer av tre, gulltoner eller grønne planter.
inspirasjon spisestue