gul hytte

Sommerhytte i farger

Fargerike har besøkt en vakker og unik sommerperle som oser av farger, kunst og gamle gjenstander fra ulike tidsepoker. Den vakre veggfargen i Staverngul inviterer deg inn i en hytte med sjel.

Sommerhytte

Hytta lukter sommer og viser farger i alle nyanser. Gardinene har fargerike blomster fra Harleguin med store tulipaner som pryder gardinstoffet. Et flott tilskudd til ulike rom i hytta.
sommerhytte

Fargerik stue

Stilen i dette rommet er sart og søt med en nostalgi og et sommerlig preg. Den rutete sofaen er helt unik og en skatt som løfter rommet. Med solen som lyser inn i en oase av nydelige farger er dette et rom i lekre pastellfarger.

Spisestue

I denne spisestuen er det funnet frem gamle stoler som har vært malt flere ganger gjennom tidene. Nå har de fått en vakker rosatone i Verry Berry som lager et midtpunkt i rommet. Bakveggen har en nøytral og varm nude tone som også legger seg som et fint bakteppe.

Hyttekjøkken

Et av de mest populære rommene å pusse opp er kjøkken, dette gjelder også hyttekjøkken. Med noen enkle grep kan du gjøre et eldre kjøkken nytt med et strøk maling. Har du en mørk benkeplate, er det fint med en lys farge på kjøkkenfrontene. Siste perfekte detalj, er en liftgardin i linstoff som er perfekt på hytta.

Male kjøkkenfronter
hyttekjøkken

Soverom

Så sart og vakkert, men med lekene innspill av farger i rommet. Innred med fargerike detaljer på sengeteppe og puter med en nøytral bakgrunn.
soverom hytte

Sukkersøtt

Et sukkersøtt rom i nydelige rosatoner og nudefarger. Få frem de gamle gardinene i ruter som kan brukes rundt køyesengen og vinduet. (Sengekappe/gardin: Thibaut Country Club plaid Lyse gardiner: William Morris Willow Bough)
køyeseng

Sommerdrøm

Sommerlykken stråler i dette soverommet. Igjen ser vi design fra Harleguin med tapeten Purity Ammi i gule nyanser. I resten av rommet er det brukt graderinger av gulfargen på puter og en unik lampe fra Lous Poulson Collage.
gult soverom

Rosa gang

Finn frem gamle kommoder, krukker, speil eller interiør som har en spesiell betydning for deg. Da får du frem din unik personlighet i rommet kombinert med nye innspill fra dagens mote. Denne fantastiske tapeten er fra Thibaut Gatehouse Westchester.

Lyseblå stue

De blå fargekombinasjonene flyter perfekt sammen med de rosa og røde tekstilene. En lys tapet fra Harleguin Jardin Boheme Shri med små mønstre. En søt og sommerlig stil med morsomme vintage detaljer.
lyseblå stue