Tapet til kjøkken

Tapet til kjøkken

Et gammelt og trist kjøkken kan bli kult og tidsriktig med tapet. Vi gir deg inspirasjon og viser deg hvordan du med enkle grep kan fornye kjøkkenet ditt med tapet. 

Lyse farger på kjøkkenet

Går du med en romantisk drøm om å skape det landlige kjøkkenet, kan det vakre tapetet fra kolleksjonen Nippon, være midt i blinken. Det svake mønsteret og de milde fargene med lys og lette mønster, skaper absolutt rom for trivsel.

Denne tapeten heter Kimono Light Grey fra Nippon, og er en tolkning av den japanska wabi-sabi-traditionen. En hyllest til ideen om skjønnhet i det enkle, naturlige og ufullkomne.

Lys tapet til kjøkken

Tapet over kjøkkenbenken

Hvis du vil skape et tidløst kjøkken, kan du velge minimalistisk tapetdesign med få detaljer og rolige farger. Trenden med å droppe overskap på kjøkkenet fortsetter, og gir da muligheter til å dekorere en større vegg over kjøkkenbenken med tapet. Med tapet på veggene kan du tørke av med en klut om det skulle oppstå søl. 

Tapet til kjøkken

Unikt kjøkken

Søte blader i rolige farger gir et hyggelig kjøkken. Å tapetsere kjøkkenet kan gi rommet et stort løft, og har du lagt mye penger i riktig kjøkkeninnredning er det viktig å gi rommet en helhet med fine vegger og gulv. Skap et rom som er sosialt og et hyggelig samlingsted med tapet på veggene. 

Blader tapet kjøkken

Stormønstret tapet

Store mønstre kan virke behagelig i rommet, og gjør seg godt på store åpne vegger. Syns du det blir for mye med tapet på alle veggene, kan du starte med å tapetsere en vegg. Kombiner tapeten ved å fargesette resten av rommet med grunnfargen i tapeten, og bruk fargedetaljer fra tapeten på interiøret.

Blå tapet kjøkken

Klassisk tapet

En klassisk blå tapet med et rolig mønster løfter kjøkkenet til nye høyder. Denne tapeten har innslag av rødt i små ruter i mønsteret. Mørke tapeter gjør seg godt i kombinasjon med lyse farger på kjøkkeninnredning, benkeplate marmor og hvite detaljer på lister.

Å tapetsere kjøkkenet selv trenger ikke være vanskelig. Husk å beregne nok tapet og skaff deg riktig verktøy. Les mer om hvordan du tapetserer her.

Tapet blå kjøkken