Tapet til kjøkken

Tapet til kjøkken

Et gammelt og trist kjøkken kan bli kult og tidsriktig med tapet. Vi gir deg inspirasjon og viser deg hvordan du med enkle grep kan fornye kjøkkenet ditt med tapet. 

Grønn tapet til kjøkken

Denne vakre ensfargede grønne tapeten fra Riviera Maison gir det lille ekstra til dette moderne kjøkkenet. Den åpne veggen under eikeskapene blir mer levende med struktur fra tapetet i en tidløs grønnfarge. Et kjøkken som vil holde seg like pent og moderne lenge. 

Grønn tapet kjøkken

Ensfarget tapet

Å legge tapet på kjøkkenet kan gi rommet et stort løft. Hvis du har lagt mye penger i riktig kjøkkeninnredning er det viktig å gi rommet en helhet med fine vegger og gulv. Skap et rom som er sosialt, og et hyggelig samlingsted med stilriktig tapet på veggene.

Med tapet fra kolleksjonen Kalk fra Storeys får du en ensfarget tapet som gir liv og uttrykk til veggene. Her kan du se en kalktapet med mykt mønster som gir rommet et rustikt og innbydende preg.

Blader tapet kjøkken

Skap soner med tapet

Har du kjøkken og spisestue i ett, kan du bruke tapet for å skape soner. Dette vakre tapetet skaper en unik stemning ved spiseplassen. Med vakre blader og organiske naturfarger skapes rom for en avslappende stemning rundt bordet. Tapetet kommer fra kolleksjonen Tahiti som består av flere ulike mønstre med blader og blomster.

Tapet spisestue

Stormønstret tapet

Store mønstre kan virke behagelig i rommet, og gjør seg godt på store åpne vegger. Denne tapeten fra Florentine III fra Storeys blir som et eget kunstverk på veggen, og gir et fint samspill med de andre gulldetaljene i rommet. Et godt alternativ hvis man har åpen kjøkkenløsning og ønsker tapet over kjøkkenbenken.

Synes du det blir for mye med tapet på alle veggene, kan du starte med å tapetsere én vegg. Kombiner tapeten ved å fargesette resten av rommet med grunnfargen i tapeten, og bruk fargedetaljer fra tapetet på interiøret.

Stormønstret tapet kjøkken

Blå tapet kjøkken

Blå fargenyanser er en favoritt for mange og passer til alle rom, og er en økende trend for farge på kjøkken. Har du et svart kjøkken, kan blåfarger på tapet og maling være en vakker kombinasjon. 

Dette tapetet i kolleksjonen Melodi fra Boråstapeter har et klassisk mønster i vakre blåtoner. Et tapet med mye mønster, men likevel et dempet uttrykk. Med lyset vil den oppleves både lysere blå til mørkeblå ved skumring på kveldstid. 

Blå tapet kjøkken

Blomstertapet til kjøkkenet

Romantiske blomstertapeter går aldri av moten. Har du et eldre kjøkken du ønsker å gi en oppgradering? Da kan tapet til kjøkkenet være en god løsning. Her ser du tapet fra kolleksjonen Cottage Garden fra Boråstapeter, som kan minne om hyggelige stunder på kjøkkenet til bestemor. 

Blomstertapet kjøkken

Tapet over kjøkkenbenken

Trenden med å droppe overskap på kjøkkenet fortsetter, og gir da muligheter til å dekorere en større vegg over kjøkkenbenken med tapet. Med tapet på veggene kan du tørke av med en klut om det skulle oppstå søl. 

Hvis du drømmer om en rustikk mursteinsvegg, kan tapet til kjøkkenet være løsningen. Dette flotte kjøkkenet er dekorert med tapet fra Everyday Moments fra Boråstapeter. Et naturtro mursteinsmønster med mye patina. Mønsteret er hentet fra et bilde av en mursteinsvegg på en kafé i Göteborg. Rustikt og sjarmerende til kjøkkenet, og ekstra stilig som tapet over kjøkkenbenk.

Tapet til kjøkken