Tapeter til kjøkken

Tapeter til kjøkken

Et gammelt og trist kjøkken kan bli kult og tidsriktig med tapet. Vi gir deg inspirasjon til å tapetsere kjøkkenet ditt.

Tapet skaper spennende rom. La oss vise deg hvordan du med enkle grep kan  fornye kjøkkenet ditt med tapet. 

Lyse farger

Går du med en romantisk drøm om å skape det landlige kjøkkenet, kan det vakre tapetet fra kolleksjonen Billie, være midt i blinken. Det svake mønsteret og de milde fargene med et lyst og lett bladmønster på en rolig grønn bunn, skaper absolutt rom for trivsel om du ønsker den landlige interiørstilen. Ved å male kjøkkeninnredningen i fargen Liane FR1462 som er en av fargene fra fargekartet Årets Farge 2019, oppstår en lun dybde som fremhever resten av interiøret.
Tapet
Lys tapet til kjøkken

Blader

Prøv å tapetsere gamle kjøkkenfronter i et mønstret tapet for en morsom retrofølelse, hvis du tør kan du kjøre på med samme mønster på alle flater.
Tapet til kjøkkenfronter

Blomster

Ta blomstene inn. Markblomster i pastellfarger på hvit bakgrunn, nok et trendy design fra kolleksjonen Borosan, som skaper et spennende hjem. Tapetet gir et rolig og behagelig uttrykk.
Blomstertapet til kjøkken

Moderne retro tapet

Moderne retro. Dette blir man glad av. Søte blomster i deilige pastellfarger, på rekke og rad. Et fargerikt motiv på hvit bakgrunn, fra kolleksjonen Borosan. Dette forfriskende retrotapetet i duse farger, skaper liv i rommet - og er et must på alle fire vegger.
Retro tapet kjøkken