Tapet til kjøkken

Tapet til kjøkken

Et gammelt og trist kjøkken kan bli kult og tidsriktig med tapet. Vi gir deg inspirasjon og viser deg hvordan du med enkle grep kan fornye kjøkkenet ditt med tapet. 

Grønn tapet til kjøkken

Denne vakre ensfargede grønne tapeten fra Riviera Maison gir det lille ekstra til dette moderne kjøkkenet. Den åpne veggen under eikeskapene blir mer levende med struktur fra tapeten i en tidløs grønnfarge. Et kjøkken som vil holde seg like pent og moderne lenge. 

Grønn tapet kjøkken

Skap soner med tapet

Har du kjøkken og spisestue i ett, kan du bruke tapet til å skape soner. Denne vakre tapeten skaper en unik stemning ved spiseplassen. Med vakre blader og organiske naturfarger skapes av avslappende stemning rundt bordet. Denne tapet kommer fra kolleksjonen Tahiti som består å flere ulike mønstre med blader og blomster.

Tapet spisestue

Tapet over kjøkkenbenken

Hvis du vil skape et tidløst kjøkken, kan du velge minimalistisk tapetdesign med få detaljer og rolige farger. Trenden med å droppe overskap på kjøkkenet fortsetter, og gir da muligheter til å dekorere en større vegg over kjøkkenbenken med tapet. Med tapet på veggene kan du tørke av med en klut om det skulle oppstå søl. 

Tapet til kjøkken

Stormønstret tapet

Store mønstre kan virke behagelig i rommet, og gjør seg godt på store åpne vegger. Denne tapeten fra Oasis blir som et egent kunstverk på veggen, en såkalt Murals.

Syns du det blir for mye med tapet på alle veggene, kan du starte med å tapetsere en vegg. Kombiner tapeten ved å fargesette resten av rommet med grunnfargen i tapeten, og bruk fargedetaljer fra tapeten på interiøret.

Stormønstret tapet kjøkken