inspirasjon uterom

Fargerik hagestue

Ta den hyggelige stemningen ut i solen eller med stearinlys om kvelden i en hagestue. Enten du har overbygg eller et eget uterom på terrassen.

Når kveldene blir lange og milde, er det deilig å flytte rommene ut på terrassen. Med nøytrale farger som utgangspunkt kan du variere stilen med fargesterke blomster, krukker, puter og tekstiler. Bruk fantasien og spill på alle fargene du har inne i kombinasjon med naturen.

Farger

Bruk gjerne farger som går godt med naturen rundt i hagen, en lekker grønnfarge som vi har valgt kombineres godt med miljøet rundt. Det gir også mer rom til sprekere fargevalg på tepper, tekstiler eller puter.
farger uterom

Solskjerming

Blir det varmt i vinterhagen om sommeren? Og iskaldt om vinteren? Ta kontakt med din lokale butikk for gode tips og råd. Med Luxaflex solskjerming kan du kontrollere temperaturen hele året.
Butikker
solskjerming uterom

Interiør

Bruk interiøret du har inne og skap dine fargekombinasjoner med puter og tekstiler. Her har vi brukt mørke velur puter som går i ett med de nydelige rød peonen på bordet.
interiør uterom

Tepper

Tepper er også perfekt til uterom med kalde fliser eller kjølige kvelder. Det gir en lunhet og farger til uterommet. Vi har et stort utvalg i lekre design og holdbare tekstiler som tåler å ligge ute i lengre tid.
uterom tepper

Fargerike detaljer

Lag morsomme bordkort, det meste kan brukes – her har vi brukt en fargelamell! Bruk gjerne farger i samme fargeskala i lyse og mørke toner.

 

Foto: Per Erik Jæger  Styling: Siv Brenne

borddekking farger