Blå gang med rutete gulv og en orange bag

Gulv til gang

Gangen er et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb.

Vinylfliser

Du tenker kanskje at vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du nemlig velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre og få frem din personlige stil! Bare se på denne gangen hvor gulvet er kledd med Tarkett Texstyle-gulv i designet Almeria Fawn som ser ut som fliser i forskjellige mønster. Ganske stilig!
Grå gang med vinylfliser på gulvet

Parkett

På parketten Noble pryder de klassiske rutene fra 1950-tallet, i den lyse fargevarianten som heter Scandinavia Eik – men på en moderne måte som passer dagens interiørtrender. Selv om gulvene er forskjellige skapes det nå et helhetlig og vakkert blikkfang, og det hele henger sammen i en herlig miks med mønster.
Parkett
Lys gang med rutete parkettgulv

Teppe

Tenk deg følelsen av å komme hjem og få av seg skoene og sette beina på et lunt, varmt og grønt teppekledd gulv i en herlig miks av spennende ruter i forskjellige mønster. Det grønne teppet Amalfi i Årets Farge 2019 har et flott vintageuttrykk som skaper en lun og koselig velkomst i gangen.
Teppe
Gang med grønt teppe