Blå gang med rutete gulv og en orange bag

Gulv til gang

Gangen er et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. For gulv i gang er det viktigste ofte at det tåler mye, både steiner, vanndråper, og at du enkelt kan rengjøre gulvet for gjørme og løvblader. Finn riktig type gulv for din stil, og ditt behov.

Vinylfliser

Du tenker kanskje at vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du nemlig velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre og få frem din personlige stil! Se for eksempel på denne gangen, hvor gulvet er kledd med Tarkett Texstyle-gulv i designet Almeria Fawn som ser ut som fliser i forskjellige mønster.

Grå gang med vinylfliser på gulvet

Parkett

Parketten Noble har de klassiske rutene fra 1950-tallet, i den lyse fargevarianten som heter Scandinavia Eik – men på en moderne måte som passer dagens interiørtrender. Selv om gulvene er forskjellige skapes det nå et helhetlig og vakkert blikkfang, og det hele henger sammen i en herlig miks med mønster.

Parkett
Lys gang med rutete parkettgulv

Teppe

Tenk deg følelsen av å komme hjem og få av seg skoene og sette beina på et lunt, varmt og grønt teppekledd gulv i en herlig miks av spennende ruter i forskjellige mønster. Det grønne teppet, Amalfi, har et flott vintageuttrykk som skaper en lun og koselig velkomst i gangen.

Teppe
Gang med grønt teppe