Gulv til gang ruter

Gulv til gang

Det er viktig at gulvet i gangen tåler mye, både skitt fra sko og kjæledyr. Ikke minst er det viktig at det er enkelt å rengjøre. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig type gulv for din stil, og ditt behov.

Vinylgulv i gangen

Du tenker kanskje at vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du nemlig velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre og få frem din personlige stil. Vinylgulv er også komfertabelt å gå på, enkelt å holde rent og motstandsdyktig mot fukt og flekker. Et perfekt gulv til gang! 

I denne gangen er gulvet er kledd med Iconik Texstyle fra Tarkett i designet Almeria Fawn. Et klassisk utrykk sammen med de lyse fargene på veggene. Et budsjettvennlig alternativ til fliser. 

Grå gang med vinylfliser på gulvet

Laminatgulv i gangen

laminatgulv kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Laminatgulv er holdbart, slitesterk og gir et naturlig utseende som etterlikner parkett. Laminat kommer i mange tykkelser og varianter, og designet har virkelig blitt naturtro. 

Hvis du er på jakt etter et gulv til gang som tåler vann, og likevel ser pent ut, kan laminatgulv være riktig gulv for deg, med vannavstøtende overflate.

Fargerik gang med laminatgulv

Robust klikkvinyl i gangen

Populære Tile er en klikkvinyl i flisformat, som er robust og stabil. Perfekt om du har en liten yttergang, hvor det er mye aktivitet og hvor klær og sko oppbevares. 

Dette smarte gulvet er kett og kompakt, og med enkel klikksystem kan du raskt innstalere dette selv. Gulvet legges flytende opp til 1000 kvm. Tile tåler mye fuktighet og er derfor svært godt egnet til gulv i en gang. Her har vi lagt Tile Concrete Lead sammen med vegger malt i Tavle FR1230.

gulv til gang

Moderne design i gangen

Ønsker du et moderne og trendy utrykk, men et budsjettvennlig alternativ i gangen? Da er vinylgulv et godt alternativ. Dette moderne vinylgulvet har et design som heter Marble Bianco Hexagon Grey fra kolleksjonen Iconik Trend fra Tarkett. Et trendy utseende med marmoretterlikning i små former på gulvet. Perfekt for å skape et lyst rom i gangen, med rene linjer og materialer. Vinylgulv er lett å leve med, enkel å rengjøre og tåler mye bruk. 

Marmor vinylgulv gang

Mønstret gulv i gangen

Gangen er et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Dette er et rom med høy aktivitet, og som er førsteinntrykket av hjemmet ditt.

Er har vi fargesatt gangen i en varm energisk farge, Ørkenrose FR1950, sammen med det populære vinylgulvet Cordoba Grey fra kolleksjonen Texline fra Gerflor. 

Gulv til gang vinyl