Stue med peis og laminatgulv.

Laminat

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminatgulv. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skjer.

Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake! Våre gulv har planker i flere forskjellige størrelser, tykkelser, lengder og god pris. Med andre ord; noe for enhver smak og anledning. Ta en titt på vårt utvalg av laminatgulv, du finner garantert noe som passer.

Room Max

Et laminatgulv som gir rommet et stilfullt uttrykk, med unike lange og brede bord. Den robuste overflaten beskytter gulvet mot slitasje og aktivitet i rommet. Room Max har også et enkelt klikksystem som gjør at du kan legge gulvet selv og alt til en rimelig pris.

Room Max Grey Shell
Room Max Grey Shell
Room Max Beige Shell
Room Max Beige Shell
laminatgulv room max

Slitesterkt

Nydelig matt overflate i kombinasjon med et lekkert design, samtidig er laminatgulvet en av de som tåler størst påkjenning.

Moskus 12 Svart Eik
Moskus 12 Svart Eik
laminatgulv mørkt

Quick-Step Impressive

Flott utseende, vannbestandig og ripefast. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Gulvet har faset kant på alle fire sider. Det flotte utseendet kombinert med unik teknologi for vannbestandighet og ripefasthet gjør dette gulvet til et svært praktisk og anvendelig produkt. Impressive er en kolleksjon med 3 flotte dekorer i lekre eiketoner.

Impressive Soft Oak Medium
Impressive Soft Oak Medium
Impressive Patina Classic Oak Grey
Impressive Patina Classic Oak Grey
Impressive Soft Oak Grey
Impressive Soft Oak Grey
Laminatgulv stue

Moskus XL

Moskus XL er gulvet med ekstra brede bord, og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Det fremstår like elegant og naturlig som tregulv, og er like behagelig å gå på som heltre. Den pregede, matte overflaten gir Moskus XL en autentisk struktur samtidig som du beholder laminatgulvets slitestyrke. Dette er laminatgulv perfeksjonert. Moskus XL finnes i enstavs, med G5 klikksystem,10 mm tykk, og er å få i to forskjellige farger. Lys beige eik og brun eik.

Moskus XL Lys Beige Eik
Moskus XL Lys Beige Eik
Moskus XL Brun Eik
Moskus XL Brun Eik
Laminatgulv soverom

Impressive Ultra

Quick-Step Impressive Ultra er en samling laminatgulv som ser og føles utrolig naturlige. Plankenes autentiske trekorn er for eksempel perfekt reflektert også i gulvets skjøter. Takket være et unikt vannavstøtende «HydroSeal»-belegg, er Impressive-Ultra-laminatet ikke bare vakkert, det er også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. 8 design i 12 mm tykkelse, med klikksystemet UniClic. Finnes i 3 forskjellige farger Soft oak, Classic oak beige, Classic Oak natural.

Laminat
Impressive Ultra Classic Oak Natural
Impressive Ultra Classic Oak Natural
Impressive Ultra Soft Oak Beige
Impressive Ultra Soft Oak Beige
Impressive Ultra Classic Oak Beige
Impressive Ultra Classic Oak Beige
Laminatgulv stue

Vannbestandig

Impressiv Ultra er vakre og naturlige laminatgulv, men også de mest vannbestandige gulvene. De har et unikt HydroSeal-belegg.

Impressive Ultra Soft Oak Beige
Impressive Ultra Soft Oak Beige

Majestic

Majestic gir deg de lengste, bredeste og mest luksuriøse gulvene i kolleksjonen vår. Takket være sine ekstra store mål, sitt naturlige utseende og sin unike vantette teknologi er de det perfekte valget når du vil skape et virkelig majestetisk interiør.

Majestic Desert Oak Brushed Grey
Majestic Desert Oak Brushed Grey
laminatgulv soverom

Moskus 8

Enstavs- og trestavslaminat med naturtro overflater og tidsriktige dekor. Moskus 8 er et laminatgulv med god pris, og et godt alternativ til alle rom i huset. Gulvet har en jevn og fin overflate med lite struktur. Den har G5 klikksystem, er 8 mm tykk og finnes i flere design. Moskus 8 finnes i to farger, beige eik og grå eik.

Laminat
Laminatgulv moskus 8

Moskus Solid

Stilig, massivt og motstandsdyktig laminatgulv. Moskus Solid er en meget prisgunstig 12 mm laminat som lever opp til navnet sitt og tåler stort sett alt det utsettes for. Klikksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning.

Moskus Solid Eik Natur
Moskus Solid Eik Natur
Laminatgulv gang