klikkvinyl soverom

Klikkvinyl

Klikkvinyl er et nytt gulv som har skutt opp som en rakett i markedet. Der hvor laminatgulvet har tre i bunnen, er vinylen plastikk tvers igjennom. Det faktum at det tåler fuktighet gjør det perfekt i en gang, hvor støvler og dryppende jakker parkeres.

Produktet er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass, det er lett å legge selv. Disse gulvene finnes i mange forskjellige utførelser, så her er det noe for enhver smak. Klikkløsningene gjør også gulvet like enkelt å montere og nesten like raskt å legge som et vinylgulv du ruller ut. Men er mye enklere å håndtere da det kommer i hendige pakker og ikke på en stor rull.

Rigid

Klikkvinylgulvet har en gulvkonstruksjon som gjør dette gulvet ekstremt robust og stabilt. Samtidig er gulvet bemerkelsesverdig lett og kompakt, og i kombinasjon med låsesystemet får du en meget enkel og rask installasjon. Rigid tåler også mye fuktighet og er det ideelle valget til kjøkken, gang og vaskerom.

Mørkebrun klikkvinyl gang

Hva er klikkvinyl ?

Klikkvinyl har en høy slitasjestyrke og egner seg godt i rom med stor trafikk, som gang, kjøkken eller barnerom. Gulvet tåler også vann tvers gjennom og krever minimalt med vedlikehold. Klikkvinyl er et vinylgulv med et klikksystem som gjør det enkelt å legge gulvet. Disse gulvene består av 4-5 ulike sjikt som blir presset samme til et gulvbord. Med et lyddempende underlag, en solid kjerne av vinyl, dekorfilm som gir det ulike fargene og mønstrene på gulvet. Siste lag består av et toppsjikt som gir motstand for slitasje, smuss og vedlikehold.

Vinyl
klikkvinyl

Tile

Dette gulvet er en klikkvinyl i flisformat, som er ekstremt robust og stabilt. Gulvet føles også veldig lett og kompakt i kombinasjon med et Droplock klikksystem. Med dette klikksystemet er gulvet lett å legge.

klikkvinyl fliser

Robust og enkelt

Tile tåler mye fuktighet og passer derfor perfekt til kjøkken, gang eller vaskerom.

klikkvinyl

Livyn

Legg et mykt og behagelig gulv som er godt å gå på og som gir en lun og deilig følelse. Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn-gulv helt naturlig. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på - selv barbent! Klikkvinyl er også mykere å gå på enn laminat og egner seg meget bra på gulvvarme. 

Klikkvinyl Livyn

Elemental Isocore

Dette er et klikkvinylgulv med struktur og design med naturlig trevirke. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på selv barbent! Denne fargen er tidløs og naturlig.

Klikkvinyl