klikkvinyl soverom

Klikkvinyl

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet. Der hvor laminatgulvet har tre i bunnen, er vinylen plastikk tvers igjennom. Det faktum at det tåler fuktighet gjør det perfekt i en gang, hvor støvler og dryppende jakker parkeres.

Produktet er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass. Disse gulvene finnes i mange forskjellige utførelser, så her er det noe for enhver smak. Klikkløsningene gjør også gulvet like enkelt å montere og nesten like raskt å legge som et vinylgulv du ruller ut. Men er mye enklere å håndtere da det kommer i hendige pakker og ikke på en stor rull.

Rigid

Klikkvinylgulvet har en gulvkonstruksjon som gjør dette gulvet ekstremt robust og stabilt. Samtidig er gulvet bemerkelsesverdig lett og kompakt, og i kombinasjon med låsesystemet får du en meget enkel og rask installasjon. Rigid tåler også mye fuktighet og er det ideelle valget til kjøkken, gang og vaskerom.

Rigid Country Ivory Oak
Rigid Country Ivory Oak
Rigid Country Oak Natural
Rigid Country Oak Natural
Mørkebrun klikkvinyl gang

Livyn

Legg et mykt og behagelig gulv som er godt å gå på og som gir en lun og deilig følelse. Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn-gulv helt naturlig. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på - selv barbent! Klikkvinyl er også mykere å gå på enn laminat og egner seg meget bra på gulvvarme. 

Klikkvinyl Livyn

Elemental Isocore

Dette er et klikkvinylgulv med struktur og design med naturlig trevirke. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på selv barbent! Denne fargen er tidløs og naturlig.

Klikkvinyl