klikkvinyl grå soverom

Klikkvinyl

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet. Der hvor laminatgulvet har tre i bunnen, er vinylen plastikk tvers igjennom. Det faktum at det tåler fuktighet gjør det perfekt i en gang, hvor støvler og dryppende jakker parkeres.

Produktet er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass. Disse gulvene finnes i mange forskjellige utførelser, så her er det noe for enhver smak. Klikkløsningene gjør også gulvet like enkelt å montere og nesten like raskt å legge som et vinylgulv du ruller ut. Men er mye enklere å håndtere da det kommer i hendige pakker og ikke på en stor rull.

Mykt og behagelig

Legg et mykt og behagelig gulv som er godt å gå på og som gir en lun og deilig følelse. Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn-gulv helt naturlig. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på - selv barbent! Klikkvinyl er også mykere å gå på enn laminat og egner seg meget bra på gulvvarme. 

Quick-Step Livyn History Oak Grey
Quick-Step Livyn History Oak Grey
Mørke gulv barnerom

Lyst gulv

Gulvet passer like godt til stue, gang, barnerom og kontor, med sine ulike farger. Klikkvinyl består av flere sjikt der toppen er et gjennomsiktig beskyttende lag mot riper, flekker og slitasje, under ligger selve dekoren. I bunnen ligger stabiliserende og slagfaste sjikt som sørger for at gulvet ligger stabilt og tåler mye.

Quick-Step Livyn Silk Oak Light
Quick-Step Livyn Silk Oak Light
Lyse gulv til stue

Naturlig trevirke

Dette er et klikkvinylgulv med struktur og design med naturlig trevirke. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på selv barbent! Denne fargen er tidløs og naturlig.

Aspecta Elemental Residential Royal Oak Grey
Aspecta Elemental Residential Royal Oak Grey
Lyst grått klikkvinyl

Mørkt

Et UV-herdet toppsjikt med mikroskopiske keramiske partikler gir en overlegen motstand mot slitasje og smuss. Den autentiske dekorfilmen er av meget høy kvalitet og gir gulvet et levende og flott utseende.

Aspecta Elemental Isocore
Aspecta Elemental Isocore
Mørke gulv til kjøkken

Robust og stabilt

Rigid har en gulvkonstruksjon som gjør dette gulvet ekstremt robust og stabilt. Samtidig er gulvet bemerkelsesverdig lett og kompakt, og i kombinasjon med låsesystemet får du en meget enkel og rask installasjon. Rigid tåler også mye fuktighet og er det ideelle valget til kjøkken, gang og vaskerom.

Mørkebrun klikkvinyl gang