Familiens sommerhytte

Marit og Øyvind kjøpte familiehytta på verdens fineste plass. Bli med inn i den idylliske og trendy sommerhytta.

Sommerhytte

Hytten var hovedsakelig bygget av sjarm og kjærlighet, og dessverre i så dårlig stand at den måtte rives. Godt tilpasset naturen, diskret plassert i en kløft og med en fabelaktig utsikt, står det nå en ny, lekker og arkitekttegnet fritidsvilla på samme plassen. Velkommen til et sommerparadis!

Sommerhytte takterrasse
En fantastisk takterrasse med utsikt over sjø og skogkledde åser, gleder både husets beboere og gjester. Store glassfelt kan skyves til siden og hytten åpnes mot hage og uterom.

På de fine dagene blir takterrassen hyppig brukt. Her har man fantastisk utsikt over sjø og skogkledde åser. Den italienske pizzaovnen under pergolaen legger heller ingen demper på stemningen.

Praktfull utsikt åpenbarer seg gjennom rause stuevinduer og store skyvedører visker ut skillet mellom inne- og uteliv. Møbleringen flørter med både 50-, 60- og 70-tallet i stil og farger, men inntrykket er likevel klassisk moderne, godt hjulpet av fantastiske gardiner fra gulv til tak.

Sommerhytte inspirasjon
Hytten er delt i to bygningskropper, hvor den ene huser en ungdomsavdeling. Det gir fin balanse mellom sosialt samvær og deilig alenetid. En hyggelig spiseplass som skapt for lange frokoster. Puter i stoff fra Pagunette hos Fargerike.
Sommerhytte kjøkken
Små stilleben forteller om god smak. Både på interiør, smaks- opplevelser og skikkelig kaffe.
Sommerhytte soverom
Relieffer, vev og stofflighet avgjør hvordan lyset treffer en tekstil og leverer inntrykket videre til øye og hjerte. Sengeteppet Pantomime har den perfekte blanding av rolig og spennende overflate. Mønsteret komplimenterer utsikten – og fargene utenfor forsterker teppet. Sengeteppe Pantomime grønt fra Pagunette og puter i stoff fra Pagunette hos Fargerike.
Sommerhytte gardiner
Nydelig pigmentert furu sammen med luftige sommergardiner Cairo fra Pagunette hos Fargerike.

Nydelig pigmentert furu, i fire forskjellige bredder, blir bundet sammen og myket opp av tekstiler og puter med taktile overflater. Marit jobber i Pagunette, så tekstiler er en viktig del av innredningen. 

Tekstiler fra Pagunette får du kjøpt hos Fargerike, besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å se stoffprøver og få hjelp til oppmåling til ditt hjem.

Hos Fargerike finner du alt du trenger for å gi hytta en oppgradering. Se vårt utvalg av farger, interiørbeis, eksteriørbeis, gulv, gulvmaling, tapet, solskjerming, tekstiler og mye mer. Se mer inspirasjon her! 

Styling: Birgit Torkildsby

Fotograf: Bård Gundersen

Tekst: Gro Børresen

Arkitekt: MORFEUS Arkitekter

Først publisert i Fargerike Impuls-magasin våren 2022.