Blå gang med rutete gulv og en orange bag

Gulv til gang

Gangen er et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb.

Vinyl

Gangen er også et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Prøv et fargerikt mønster for å skape et lekent uttrykk som ønsker deg velkommen hjem. Vinylgulvet Gerflor HQR er av høyeste kvalitet, tåler røff bruk, og derfor supert til bruk i gangen. Det geometriske mønsteret på designet Diamond Blue, skaper et ungt og trendy uttrykk.

Vinyl
Orange bag i en blå gang

Femkantet vinyl

Har du tenkt over at mønster på gulvet kan forandre hele inntrykket av rommet? Det er ikke så mye som skal til, kanskje bare et hexagonmønster på gulvet. Gulvet Tarkett Waterproof i designet Honeycomb, sørger for en stilig velkomst. Dette er gulv som også kan brukes på våtrom og tåler vann, noe som er kjekt i en gang med mye søle, vann og snø om vinteren.

Blå gang med hexagon-mønster på gulvet

Vinylfliser

Du tenker kanskje at vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du nemlig velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre og få frem din personlige stil! Bare se på denne gangen hvor gulvet er kledd med Tarkett Texstyle-gulv i designet Almeria Fawn som ser ut som fliser i forskjellige mønster. Ganske stilig!

Grå gang med vinylfliser på gulvet

Parkett

På parketten Noble pryder de klassiske rutene fra 1950-tallet, i den lyse fargevarianten som heter Scandinavia Eik – men på en moderne måte som passer dagens interiørtrender. Selv om gulvene er forskjellige skapes det nå et helhetlig og vakkert blikkfang, og det hele henger sammen i en herlig miks med mønster.

Parkett
Lys gang med rutete parkettgulv

Laminat

På dette gulvet kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Dette er et perfekt gulv for familier med store aktivitetsnivå og det kommer i mange lekre design.

Laminat
Fargerik gang med laminatgulv

Teppe

Tenk deg følelsen av å komme hjem og få av seg skoene og sette beina på et lunt, varmt og grønt teppekledd gulv i en herlig miks av spennende ruter i forskjellige mønster. Det grønne teppet Amalfi i Årets Farge 2019 har et flott vintageuttrykk som skaper en lun og koselig velkomst i gangen.

Årets Farge 2019
Gang med grønt teppe