Kurv med shampoo og børste på vinylgulv i baderom

Gulv til bad

I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Det må du ikke!

I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom. Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over 40 lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Fra ensfarget til imitasjoner med fliser hvor marokkanske mønster sender deg rett inn i 1001 natt, til runde stener vasket av havet. I vinylgulv-kolleksjonene våre har vi også fargene som setter deg rett inn i en hvilken som helst stil. Enten du ønsker et rom for barna med friske sterke farger eller et lekkert rom for avslappende rolige timer!

Men husk, hør på råd fra fagfolk, og ikke minst er det er viktig å få en faglært til å legge gulvet. Da får du det vanntett!

Vinylgulv

Waterproof vinylgulv fra Tarkett er et perfekt gulv for våtrom med høy kvalitet. Det er et mykt og behagelig gulv å gå på. Gulvet finnes i ulike lekre design, hvor du kan skape ditt personlige uttrykk på badet. Ønsker du romantisk sommer, sjø og en spafølelse da er de blå og grønne tonene helt fantastiske. Blå og grønne toner gir rommet en følelse av renhet!

Bad med håndkle hengende over vask og håndklær på benk

Mønster

Nå kan du velge lekre flismønster til badet, skap et nytt design på ditt bad. Våre beste tips for å endre stilen enkelt er å bytte ut: håndklær med frynser, knagger, småmøbler og speil! Det vil gjøre en stor forskjell.

Kurv og lite bord på vinylgulv på bad

Eksklusivt

Lek med mønster på bademorsgulvet. Det er ingen begrensinger vi har lekre design og mønstre. Gerbad Evolution er et slitesterkt vinylgulv til våtrom som tåler høy slitasje. Men gulvet må legges av en fagperson.

Badekar på sort og hvitt-rutet vinylgulv

Fliser

Lek deg med vinylgulv og ulike mønstre også inni dusjkabinettet. Her finnes det ingen begrensninger, vi har brukt gulvet Gerbad Evolution.

Dusjkabinett med mønstrete vinylgulv og vegg