varme farger

Gylne og varme farger

Vi ser stadig en større trend med gylne og varme farger. Disse fargene skaper et lunt og harmonisk hjem.

Farger

Varme farger finner vi i den delen av fargesirkelen som er lilla, rosa, rød, orange og gul. Disse fargene får ting til å komme "tettere på" og gjør rommet lunere.
varme farger stue

Ton-i-ton

Fargerike paletten som er brukt i stuen er en kombinasjon av Pastelldrøm, Venezia og Chai. Vi har brukt ton-i-ton som utgangspunkt i paletten. Prinsippet tar utgangspunkt i én enkelt farge på fargesirkelen og bruker toner av denne i varierende fargenyanser.
varme farger stue

Gulldetaljer

Her har vi igjen dratt inn møbler og interiør i mørke farger med gulldetaljer som fremhever møbelet i rommet. De rene linjene i kombinasjon med de luksuriøse gulldetaljene løfter frem interiøret i hyllen. Lyktene og vasen er i mørke blåtoner, men med både matte og metalliske overflater. (Interiøret er fra Møbelringen).
interiør varme farger

Få stilen

Dette rommet har et moderne og sofistikert preg i kombinasjon med de varme og noe feminine fargene. Har du valgt gylne og varme farger er det mørke og stramme interiøret perfekt for at rommet ikke blir for søtt. Ta gjerne inn detaljer av gull eller kobber som gir rommet ekstra glød og en unik detalj som fremhever lampen. Her har vi brukt lekre møbler og interiør fra Møbelringen. (Stressless Dining, Stressless Laurel, Spisestol og Stressless Bordeaux spisebord).

farger stue

Lyse tekstiler

Når veggfargen får hovedfokus i rommet og sette atmosfære kan det være fint å bruke lyse toner på tekstilene eller store møbler. Dette fremhever fargene og konkurrerer ikke for mye med hverandre. Tips: Ta gjerne igjen lysere toner av veggfargen i tekstiler og puter som skaper en helhet i rommet. (Ventos modulsofa fra Møbleringen).
farger tekstiler

Teppe

Teppe setter ofte rommet sammen og lager et lunt området for hygge og kos. Vi har igjen tatt utgangspunkt i fargepaletten til rommet og hentet ut et varm farge. (Riverstone teppe fra Møbelringen).