Blomstervase og lampe på bord.

Vårfarger

Vårens fargetoner er sarte og ikke minst yndige. Snøen rundt oss smelter, og sakte men sikkert kommer alle de vakre fargene frem. Solen varmer mer og mer, og dens lys blir også varmere enn vinterens kalde toner.

Vi velger oss de lyse pastellen som en favoritt til denne årstiden. Sart og lekkert med en klar dominans av hvitt sammen med fargen. For å unngå en for søtladet palett vil du se at en liten dæsj sort gir fargen en litt mer voksen karakter. 

Vårgul

Sammen med naturmaterialer kommer denne fargen godt til sin rett. Fargen er delikat og lys samtidig som den er feminin og vakker.
Stol og bord foran vårgul vegg.

Lavendel

En nyanse av lilla som nærmer seg lavendel. Dette er en utrolig nøytral farge som vil fremheve fargene rundt seg. Men en kan også velge off-black for å hente frem en litt mer sofistikert stil.
Stol og bord foran lavendel vegg.

Sart grønn

En sart lys nøytral grønn tone. Fargen gir oss nesten en transparent og glassaktig følelse. Slår man det stramme og mørke sammen med naturmaterialer vil en få en vakker bakgrunn som varer i mange år. Den sarte grønne gir oss et nyss av en herlig tid som er på vei.
Kommode foran sart grønn vegg.

Lyseblå

En nydelig myk mellom blåtone. Fargen er frisk og vakker og gir oss et inntrykk av duggfriske dråper en tidlig vårdag. Nyansen er en av våre roligste farger. Fargen kan neste oppleves som en sky.
Lampe foran lyseblå vegg.