Oseandrøm fargefavoritt

Oseandrøm

En helt spesiell blåfarge som henter sin inspirasjon fra havet. Bli kjent med hvordan du kan bruke fargesterke Oseandrøm i ditt hjem. 

Blå kjøkken

Oseandrøm er en farge med mange muligheter. Den glir lett inn i ulike rom, beskrivelser og ikke minst er den utrolig fotogen.

Et kjøkken i denne fargen er både unik og moderne. Oseandrøm gir et friskt og luftig utseende, og kan skape en rolig og avslappende atmosfære i kjøkkenet ditt. Med friske blåfarger på kjøkkenet kan du enkelt fremheve elementer i rommet, som dette vakre bordet.

Oseandrøm kjøkken

Blåturkis til barnerom

Blå fargenyanser er gode farger til soverom til både voksne og barn. Blåfarger kan oppleves som avslappende og gir rommet et rolig inntrykk. Oseandrøm kan oppleves som en fargesterk farge, men også som et vakkert bakteppe på veggene.

På barnerommet fremstår Oseandrøm som en leken farge, som passer til alle, både til små og store barn. Den står spesielt godt sammen med duse grønnfarger og mørke detaljer på interiør. 

Les mer om farger til barnerom her.

Oseandrøm farge barnerom

Blå soverom

Farger fra naturen er alltid et godt valg til soverommet. Oseandrøm minner oss om skildrende vann og tropiske hav, og gir en helt egen ro i rommet. Tilfør dine favorittfarger i grønn sammen med den turkisblå veggfargen, og du vil få en naturlig, vakker helhet i rommet. 

Soverom Oseandrøm

Blå gang

Bli møtt av en gang som smiler. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb og det første rommet gjester møter i ditt hjem. Oseandrøm skaper en rolig atmosfære i rommet, og et hyggelig fargerikt førsteinntrykk. 

Oseandrøm farge gang