Nytt fargekart tidløse farger

Nytt fargekart - Tidløse favoritter

Her er vår kolleksjon av fantastiske og tidløse farger! 129 av våre 453 unike interiørfarger er håndplukket til dette fargekartet, alle med tanke på en rolig og behagelig atmosfære.

Se hele fargekartet og alle fargene her.

Folkets favoritter

I snart 30 år har vi i Fargerike utviklet unike farger. Mange av dem er designet spesielt til Årets Farge, men de aller fleste er laget til ulike prosjekter for kundene og butikkene våre

– Vi vet at de rolige, myke fargene er favoritter blant våre kunder, så i dette kartet har vi satt sammen en harmonisk palett i denne sjangeren. Resultatet er 126 moderne og tidløse farger. I tillegg har vi trukket frem tre ulike farger og vist disse i fire ulike glansgrader, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike. 

Fargene vil harmonere både vertikalt og horisontalt, noe som gir mulighet for spennende nye fargekombinasjoner. 

Fargekart tidløse farger

Hvordan velge farge på vegg?

I våre butikker finner du fargefavoritter vist frem på store, fine fargelameller. Da er det lettere for deg å velge riktig farge for ditt interiørprosjekt.

Sommerdrømmer stue farge

Finn den perfekte fargen

Noen ganger kan det være fint å se på hjemmet med nye øyne. Våre konsulenter har kompetanse og hjerte for interiør, og hjelper deg gjerne med å skape ditt drømmehjem. Få tips og idéer basert på egne ønsker og forventninger. Ønsker du å teste farger kan ulike fargeprøver være lurt. Velkommen innom butikkene for en uforpliktet prat.

Tavle sort panel

Det er bare maling!

Har du lyst til å endre veggfargen, men tør liksom ikke å ta steget? Fortvil ikke – det er bare maling! Blir det ikke som forventet, kan du male over. Her er uansett noen tips:

Samle dine fineste inspirasjonsbilder og bruk elimineringsmetoden. Hvilke farger har bildene du sitter igjen med? Er de lyse eller mørke? Varme eller kalde? Finn tilsvarende farge i fargekartet eller i en Fargerike-butikk. Fargen trenger ikke være identisk, men velg den du liker best. 

Natthimmel stue

Se fargene i riktig lys

Kjøp en prøveboks, mal på et lerret og heng opp. Hvordan er fargen om kvelden og i morgenlys? Er den perfekt, eller bør den kanskje være litt lysere? Å finne farge er en øvelse for magen. 

Kjennes det fint, kommer det til å bli kjempefint!

Fargekart spisestue

Håndplukkede favoritter

29 av våre 453 unike interiørfarger er håndplukket til dette kartet, alle med tanke på en rolig og behagelig atmosfære.

Ta en nærmere titt på fargekartet her. Eller hent et fargekart i din nærmeste Fargerike-butikk.

Fargevifte fargerike