Kurvstol med grå pute.

Sommerfarger

Sommerens deilige lys gir mange muligheter når det gjelder farger. Vi i Fargerike har trukket ut noen av våre klassiske sommerfavoritter.

For hva kan vel gi mer inspirasjon enn vår flotte natur. Blå bølgeskurte svaberg, deilige strender og høyt siv, med masse lekre blomster og solens varme stråler.

Lyse grønnfarger

Grønt har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Grønt signaliserer liv, positivitet, håp og forventning. Grønnfarger er enkle å kombinere og passer godt i alle rom i hjemmet.
grønne farger

Mellomblå

Fargen er en klar mellomblå nyanse. Fargen henter inspirasjon fra nydelige indigo og er inspirert av kystkultur og bondehjem.
Kurvstol foran mellomblå vegg.

Beige

Beige farger åpner rommet og skaper et enkelt og lunt bakteppe til interiøret. Alabast er en lys beigetone men med hint av gult.
beige farger

Varm gultone

Dette er en delikat lys tone. Fargen gir en smak av noe nordisk og er herlig sommerlig.
Hvit lampe foran varm gul vegg.

Grånyanse

Svaberg og ikke minst de morsomme småsteinene fra en liten neve gir oss uendelig mange muligheter i denne kjølige grå verden. Sammen med kurv, kvister og blomster til pynt får en inn varme.
To små grå bord foran grå vegg.

Varm nøytral tone

En myk bakgrunn hentet fra en eksotisk reise. Dette er en elegant nyanse som kan brukes på uendelig mange måter og som passer til mange stiler og er med på å skape en delikat verden.
Stol foran vegg i fargen Sjøsand.

Sart rosa

En slipper ikke unna de sarte tonene fra den rosa paletten om sommeren. Varm og myk. Sammen med brunt treverk får den akkurat passe stram effekt. Fargen er en lys og glamorøs rosa farge og representere det moderlige og romantiske som ofte sommeren handler om.
Puter foran vegg i rosafargen Marmor.