Ørkensand farge

Ørkensand

Sandfarger har blitt svært populære. Bli kjent med en av våre favoritter - vakre Ørkensand.

Ørkensand FR1336

Ørkensand er en farge som gløder på veggen, og endrer seg mye i takt med lyset igjennom dagen. Mot kvelden oppleves den som varm og brunere, og i dagslys vil den skinne i en dus gultone. Perfekt til å skape en lun sone i stuen, sammen med ekte tre i gulv og interiør, ren hvit på tekstiler og interiør av messing. 

Ørkensand stue

Sandfarger

Sandfarger kan ha både et klassisk og moderne uttrykk, de passer inn over alt og i ulike rom i hjemmet. De har en vakker glød og gir et lunt lys til rommet.

Ørkensand vil oppleves som relativt gul i enkelte belysninger. Perfekt om du ønsker å skape en sosial sone i en stue, som skal by på hyggelig samvær og rolig avslapping. 

Ørkensand stue

Beige og hvit

Beigefarger som heller litt mot gult, er en perfekt kombinasjon til ren hvit og grå. Her har vi stylet med interiørdetaljer i Perfekt Hvit, som skinner ekstra mot den vakre veggfargen. Uttrykket blir moderne og balansert, og fargen Ørkensand kommer til sin rett på veggen.

TIPS! Spraymal det du har eller skatter fra loppemarked. Et superenkelt DIY-prosjekt gjort i en fei, og du kan skape ditt personlige interiør.

Ørkensand farge vegg

Farger til tak

Ørkensand er en god farge å kombinere med gyllent treverk. I denne stuen har vi kombinert både bambusspiler og herdet tregulv med Ørkensand i taket. En kombinasjon som skaper en varm helhet. 

Se alltid fargene opp mot gulvet ditt, det er viktig at disse to flatene harmonerer. Varme gulv som varm eik og spiler i eik eller bambus, står best til gulaktige og rødlige beigetoner. Mens lysere og grålige gulv gjør seg best sammen med dempede beigetoner.

Stol og pute fra Jakobdals, lampefot, vaser, fat, reol og bord fra Light&Living. Alt hos Fargerike.

Ørkensand farge tak

Farger til bad

Ørkensand er en farge som kan gi en følelse av zen og indre ro. En god farge til bad hvor du vil skape en følelse av avslappende spa. Kombiner gjerne med brunfarger, mørkt tre, messing, materialer i stein og orientalske detaljer på interiør. 

Ørkensand bad