Rosa pastell

Horisont

En vakker rosa pastellfarge som kan brukes i alle rom. Bli kjent med hvordan du kan bruke Horisont FR1710 i ditt hjem.

Horisont FR1710

Horisont er en fortryllende farge som kombinerer det delikate og beroligende. En dus pastellrosa som minner oss om vakker solnedgang hvor himmelen blir rosa. Horisont FR1710 har en evne til å vekke følelser av fred, ro og håp, og passer perfekt til flere ulike rom i hjemmet. 

Kombiner gjerne med naturmaterialer som eik, for å tone ned det sukkersøte utrykket i rosa. Denne spisestuen fremstår som moderne, nordisk og rolig i utrykket med en kombinasjon av rosa og en vakker lys parkett. 

Vegg malt i Horisont FR1710, gulv Liåsen Grå Eik, lampe fra Light& Living,  møbler fra Møbelringen og lingardin Paguentte, alt fra Fargerike.

Horisont FR1710

Rosa soverom

Horisont FR1710 har et subtilt og behagelig uttrykk som kan tilføre rommet ditt en følelse av balanse og harmoni. Fargen skaper en avslappende atmosfære samtidig som den bringer med seg et snev av energi og vitalitet. Perfekt fargevalg til et soverom. 

Her har vi kombinert Horisont FR1710 til soverommet, sammen med en spennende kontrastfarge i gangen. Sammen skapes en varm og behagelig kombinasjon av fargenyanser fra naturen. 

Sengeteppe og rosa puter fra Pagunette, lampe fra Light & Living, gulv Gerflor Gerbad Cordoba Cream, alt hos Fargerike.

Horisont soverom rosa

Fargeinspirasjon fra naturen

Horisont FR1710 henter sin inspirasjon fra de vakre nyansene som oppstår under soloppgang og solnedgang. Tenk deg å se ut over horisonten når solen sakte går ned og skaper en palett av myke rosa og oransje toner.

Denne fargen kan bringe en følelse av naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt og minne deg på de øyeblikkene av fred og refleksjon som du kan oppleve i naturen.

Horisont rosa pastell

Pastellrosa veggfarge

Horisont er en allsidig farge som kan brukes i forskjellige rom og på forskjellige måter. Her er noen ideer til hvordan du kan bruke pastellfargen Horisont FR1710 i ditt hjem:

  1. Stue: Mal en accentvegg i Horisont for å skape en beroligende atmosfære i stuen din. Kombiner den med myke, nøytrale farger og naturlige materialer for å skape en varm og innbydende atmosfære.

  2. Soverom: Horisont er perfekt for soverommet da den kan fremme avslapning og søvn. Bruk den på veggene, og kombiner den med hvite sengetøy og myke tekstiler for å skape en fredelig oase.

  3. Kontor: Hvis du ønsker å skape en inspirerende arbeidsplass, kan Horisont være det perfekte valget. Bruk den på veggen bak skrivebordet ditt og kombiner den med friske grønne planter for å skape en følelse av ro og produktivitet.

Pastell rosa farge