Perfekt Hvit FR1400

Perfekt Hvit

Skal du male i blåtoner eller helt hvitt, kreves det en farge som er mindre gul - dette har vi i Fargerike gjort noe med!

De fleste av oss kjenner til standardfargen Bomull FR2065, som kommer på ferdigmalte lister og dører. Mot mange av trendfargene vi ser rundt oss, deriblant blått som er Årets Farge 2018, vil Bomull se litt skitten og gul ut. For det er nemlig ikke sånn at Bomull ”passer til alt”. Skal du male i blåtoner eller helt hvitt, kreves det en farge som er mindre gul - dette har vi i Fargerike gjort noe med!

Ren hvit

Vi i Fargerike har utviklet en perfekt hvitfarge som passer til nettopp blått. For hvor mange ganger har vi ikke stått der og elsket blåfargen på veggen, men så ødelegger de gule listene alt. Det er ikke så merkelig, for det skal jo høre sammen. Men til blåtoner så vil Bomull FR2065 se gul ut, og det vil vi jo ikke, vi ønsker at det skal se "rent" ut. Derfor har vi nå utviklet den perfekte hvitfargen "Perfekt Hvit FR1400" som passer til både Bomull og blått!
perfekt hvit FR1400

Hvit

Med tanke på at ferdigmalte dører, lister og karmer kommer i fargen Bomull FR2065 som det er mye gult i, har vi i løpet av 2017 utviklet fargen Perfekt Hvit FR1400. Dette gir en flott overgang mellom de lyse tonene, uten at fargen vil oppfattes som "skitten". Dens kraft ligger i at den leker perfekt med Bomull FR2065 og ikke minst kommer Ren hvit FR1050 og blåtonenes farge frem slik de skal. I denne stuen er det brukt Perfekt Hvit FR1400 som hovedfarge på veggene.
Hvitfarger

Gulvets venn

I tillegg var også alle de lyse hvite eikegulvene og gråtonede gulvenes gule "venn" også forsvunnet. For det er klart at gule lister fremhever gultonene i treverket, selv om eika er hvitvasket. Så med ett er også gulvene lysere ved bruk av fargen Perfekt Hvit FR1400. Når fargen skulle få sitt navn var det ikke vanskelig, det måtte jo bli Perfekt Hvit. Men husk at Perfekt Hvit FR1400 kan brukes på mer enn bare lister.