Lyse farger

Lyse farger

Lyse farger er enklere å kombinere og føles rolig og harmonisk. Det som ofte skaper en helhet i stilen er å ta utgangspunktet i fargene for så å velge interiøret, tekstiler og gulv etter fargene på veggen. Gjerne lag deg et moodboard med farger du liker, stiler og mønster for å se kombinasjonene sammen.

Beige farger

Beige farger kan ofte føles trygt og ikke like skremmende når vi skal velge en farge. Det positive med disse nyansene er at fargen på interiøret kommer mye tydeligere frem. Da kan du velge en lekker blåfarge eller en mørk farger på interiøret som vi har valgt på dette bildet. Det skaper en klassisk stil i rommet.
Årets Farge 2020 Elvesand

Blåfarger

Vi har alltid likt å pusse opp med blått i våre hjem, dette føles som et trygt valg for mange. De er rolige, friske og vakre, men kan også føles noe mer kjølige når blåfargene blir lysere. Dus Sommerhimmel er en nydelig nøytral blå nyanse. Fargen er inspirert fra kyst kultur og tradisjonelle bondehjem. Fargen gir et himmelblått uttrykk.

Lyse blåfarger

Gråfarger

De monokrome fargene er lekre og sofistikerte. I dette grå landskapet er det, tro det eller ei, mange kulørtoner å velge i. Grått kan være en vrien farge å velge, da den er svært påvirkelig av fargene den står sammen med.
Farger
Lyse gråfarger

Gule farger

En vakker og delikat tone. Månelyset som skinner over landskapet har vært inspirasjon til denne fargen. Gule farger kan være friske og gi rommet ekstra energi selv om fargen er mild og mer mot pastelltoner.
gule farger

Nude

Nude farger er en trend som stadig er å se i norske hjem. Et mildt og dust uttrykk med dempede rosatoner. En vakker og behagelig farge, som gir de vakreste kombinasjoner med andre farger og materialer.
nude farger