lady farger 2020

Lady farger 2020

Vi har oppsummert fargetrendene fra Jotun Lady som gjelder nå, kanskje du finner noen av dine favoritter ? Dere vil se en stor dose av gylne og varme farger.

Eksotiske farger

Vi har lange tradisjoner for å hente inspirasjon fra hele verden. Mange har sikkert lagt merke til at det denne sesongen florerer av vakre tekstiler, tepper og mønstre fra det afrikanske kontinentet. De fargerike, levende og kontrastfylte afrikanske mønstrene setter preg på fargetendenser denne våren.
Lady Colour Design 2020
lady jotun

Fargepalett

Ønsker du å oppnå denne varme, eksotiske og ikke minst vakre fargepaletten, anbefaler vi å se nærmere på den brente oransje, Adventure i kombinasjon med ferskenfargen Devine.
lady farger

Variasjoner

Liker du fargepaletten men ønsker et sterkere og mer leken fargetone, kan Devine byttes ut med varianten Peachy.
lady farger

Dybde

For å få frem dybden i paletten tilfører du en dyp grå eller sortaktige farger som Elegant og Dempet Sort. I tiden som kommer vil vi også se mye brunt, både i farger og materialer, som for eksempel på kjøkken. Dette er også farger som fint kan kombineres til de brente tonene nevnt over
dempet sort

Grønne farger

Grønt er en farge som har vært med oss en stund nå. Kanskje nettopp fordi grønne nyanser er så anvendelige og gode å omgi seg med. Grønt er en deilig blanding av noe beroligende, frodig og levende på en og samme tid. Nyansene kan gi ulik atmosfære i et rom. En blålig nyanse av grønt kan være sval og beroligende, mens en mer gyllen nyanse, kan gi en lun og naturlig atmosfære.
Farger
lady organic green

Trend

Mange har oppdaget hvilken god basisfarge grønt kan være i et interiør. Grønt kan fungere til så mange ulike kulørte farger, både de fargerike så vel som nøytralene. På den måten blir grønt litt ufarlig. Samtidig er det nok også slik at vi blir mer påvirket av trender og tendenser enn vi ønsker å innrømme. Grønne farger er en trend som har vart i flere år og kommer igjen tilbake i 2020.
lady local green

Fargetrend

Det ingen tvil om at fargebruken har blitt sterkere de siste årene – og dette vil helt klart følge oss videre denne våren. Med palettene vi har vist, og fargene som er nevnt over, håper vi å inspirere deg til å «kline til» med noen herlige og vakre fargekombinasjoner som kanskje er litt vågale! Lady Statement Blue – er en herlig og fin representant av de mer fargesterke nyhetene – og denne fargen vil også følge oss videre.
lady statement blue