fargekombinasjoner kjøkken

Moderne kjøkken

Denne kombinasjonen er enkel å like, tidløse, naturlige farger med i behagelige fargetoner.

Delikate farger

De vakre, sarte naturfargene fremhever de rene linjene, og understreker både form og funksjon. Som et raffinert og spennende innspill til sandfargene, er fargen sort marmor, tatt inn. Dette gir rommet et moderne og sofistikert preg.
moderne kjøkken

Fargepalett

Til denne litt nære fargen Nude har vi valgt Elvesand sammen med Kakhi på kjøkkenfrontene og Svart Marmor på den frittstående øyen, en perfekt trio. Legg merke til håndtakene i mørkt metall. Benkeplaten er i hvit marmor og mot sorte skap blir det en spenning og lekenhet. Moskus 12 Sort Eik, gir hele rommet en strammere stil.
klassisk kjøkken

Nude

En lekker dus rosafarge som gir rommet et delikat og sofistikert preg. Dette er vår hovedfarge i fargepaletten som binder sammen alle de tilhørende fargene på detaljer, skap eller gulv. Velg deg ut en hovedfarge for rommet du skal pusse opp før du starter på sekundærfargene.
lyse farger

Overskap

En god kombinasjon til veggfargen, skapene fremhever fargen Nude og er et nøytralt innslag uten å ta for mye plass fra hovedfargen.
lyst kjøkken

Kjøkkenøy

Fargen vi har valgt på denne delen er kraftig, maskulin og rustikk. Med vakkert lys kommer fargen til sin rett. Ved å velge en annen farge på kjøkkenøyen en resten av skapene blir et et unikt møbel i rommet.
mørke kjøkkenskap

Mørke gulv

Moskus 12 Svart Eik, gir hele rommet en strammere stil. Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige matte overflater som tåler de hardeste påkjenninger.
mørke laminatgulv